Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş: Kutlamaya vakit yok

Şenol Güneş: Kutlamaya vakit yok

3. yıldızı takan şampiyon Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş, konuştu

Şenol Güneş: Kutlamaya vakit yok

Beşiktaş adım adım şampiyonluğa koşuyordu ama gündemde hep Şenol Güneş’in geleceği vardı. Hatta 3. yıldızın takıldığı Gaziantepspor mücadelesinden hemen önce bile...

Başkan Fikret Orman o kritik sınavın arefesinde, “Hocamızla devam ediyoruz, gündemimizde böyle bir konu yok” diyerek yüreklere su serpmese Siyah-Beyazlılar’ın zafer kutlaması buruk bile olabilirdi. Fakat artık 3. yıldızını takan Kartal’da Şenol Güneş’in ayrılığı gibi bir gündem söz konusu değil.

‘Daha iyisine mecburuz’

Maçın ardından, “Önümde 3 seçenek var; ayrılmak, başka bir yere gitmek, antrenörlüğü bırakmak” ifadeleri taraftarın aklını karıştırsa da, Şenol Güneş’in yaptığı açıklamalar kurt hocanın şimdiden yeni sezonu açtığının bir göstergesi oldu.

Takımın başındaki kişi olarak çok fazla tatil şansı olmadığını anlatan Siyah-Beyazlılar’ın teknik patronu, “Üst üste çok güzel sezonlar yaşıyoruz. Tabii şimdi böyle bakınca genel olarak son sahne görülüyor ama gerisinde çok öykü var. Yoruluyoruz elbette ama bu sevinçler yorgunluğumuzu alıyor. Ben tatili kısa kesmek zorundayım. Oyuncular da öyle. Hepimiz daha iyisini yapmak için daha fazla çalışmalıyız. Çünkü önümüzde yeni ve zor bir yarış daha var. Elimizi her açıdan çabuk tutmalıyız. Yeni başarılar için çalışacağız” dedi ve taraftarı 3. şampiyonluk için daha sezon bitmeden havaya soktu.

Haberin Devamı

(Fanatik)