Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş:'Panik içindeydik...'

Şenol Güneş:'Panik içindeydik...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisi sonrası konuştu.

Şenol Güneş:'Panik içindeydik...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

"8 OYUNCU KARŞILARKEN GOL YEDİK"

İlk yarıda kötü oynadıklarını belirten Şenol Güneş, "İlk yarı oyunumuzda kopukluk vardı. Hücumda çoğalamadık, rakibin sahayı kullanamsıan izin verdik. Yediğimiz ilk golde hatalar ve şanssızlık var. Yiyeceğimiz bir gol değildi. O gol bizi geri itti. İkinci gol de bizim hatamız. 8 oyuncu karşılarken gol yedik. Rakip az sayıdaki pozisyonlarını iyi kullandı." dedi.

"PANİK İÇİNDEYDİK, RAHAT DEĞİLDİK"

İkinci yarıda çok iyi oynadıklarını belirten Şenol Güneş, "İkinci yarıda, ilk yarıda yaptığımızı tersini yaparak etkili olmaya çalıştık. Hem baskı yaptık hem de rakipten daha çok pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda bir tane uzaktan şutları var. Golü bulsak 3-2 alırdık ama olmadı. İlk yarıdaki gibi devam etsek farklı kaybederdik. Hücuma giderken etkili şekilde atağı bitirir ve çabuk dönerseniz her şey yolunda gider. İkinci yarıda bu oldu ama ilk yarıda olmadı. İki forvetle oynadık, yendik de diyebilirsiniz. İlk yarıda panik içindeydik ve rahat değildik. Onlar bize zaten baskı yapmaz ama ilk gol bizi etkiledi. İlk yarı berabere bitseydi, maç çok farklı olabilirdi. Son bölümde Caner'in arkasında atılan bir top var, bir de şut var. İkinci yarı iyiydik, ilk yarı çok kötüydük" diye konuştu.

Haberin Devamı

"TARİHLERİ BİZ KOYMUYORUZ"

Çarşamba günkü Dinamo Kiev maçı hakkında konuşan Güneş, "Çarşamba günü oynayacağız, tarihleri biz koymuyoruz. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hatalarıyla, sevaplarıyla güzel oyunumuzu ortaya koymaya çalışıyoruz. Derbide yaptığımız hataları düzelteceğiz ve 3-4 günde bir maç oynayamaya alışacağız" ifadelerini kullandı.