Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş: "Pepe, Babel ve Ljajic Genk maçında yok"

Şenol Güneş: "Pepe, Babel ve Ljajic Genk maçında yok"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında Pepe, Babel ve Ljajic'in sakatlıkları yüzünden yarın akşam sahada olamayacağını açıkladı.

Şenol Güneş: "Pepe, Babel ve Ljajic Genk maçında yok"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Genk maçı öncesinde kameraların karşısına geçti ve soruları yanıtladı.

Tecrübeli teknik adam, Pepe, Babel ve Ljajic'in Genk karşışında forma giyemeyeceklerini açıkladı.

Güneş'in sözleri şöyle: "Şartlar ne olursa olsun sahamızda kazanmak istiyoruz. Pepe, Babel ve Ljajic Genk maçında oynayamayacak. Sahaya çıkınca en iyi performans gösterilmeli. Geç transfer, hazırlık dönemini iyi geçirmeme, milli takım gibi etkenlerden dolayı dalgalanmalar olacaktır. Takım bütünlüğü tartışılıyor ama oyuncularımız bireysel olarak performanslarının altında.

"Beklenmeyen goller yedik"

Beklenmeyen goller yedik. Bir oyuncu etkilenince takım da etkileniyor. Göztepe ve Antalyaspor maçları var. Göztepe'nin ilk yarısından şikayetçi değilim. Antalya maçını da gördünüz. Dün Vagner ayrı çalıştı, ayağında ağrı vardı. Bugün kim nedir, ne değildir bakacağız. Ufak tefek sakatlıklarımız oldu. Kamuoyuna yanlış bilgilendirme yapıp 16 oyuncu dediler. Sıkıntıları aşacak gücümüz var. Geriye bakarsak önümüzü göremeyiz. Bütün taraftarlar bütün kamuoyu size güveniyorsa siz de kendinize güvenirseniz bunu başarırsınız dedim oyunculara..."

Haberin Devamı