Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş resti çekti! 'Tesislere gelme'

Şenol Güneş resti çekti! 'Tesislere gelme'

Şampiyon Beşiktaş'ta Jose Sosa krizi tavan yaptı. Yönetimin tüm çabasına rağmen ayrılmayı kafasına koyan Arjantinli oyuncu, önceki gün Nevzat Demir Tesisleri'ne gelmesine rağmen antrenmana katılmadı. Jose Sosa'nın bu tavırları Teknik Direktör Şenol Güneş'i çileden çıkardı.

Şenol Güneş resti çekti! 'Tesislere gelme'

Tecrübeli teknik adam, idman sonrası 31 yaşındaki oyuncuyla özel bir görüşme yaptı. Sert ses tonuyla konuşan Şenol Güneş, Jose Sosa'ya rest çekti: "Futbolculuğuna lafım yok. Ama bu davranışların hiç etik değil. Profesyonellikten de çok uzaksın. Bu yaptıklarını kabul etmemi kesinlikle bekleme.

TEK SORUN SENSİN

Yeni sezonu açtık. Şu an tek sorun sensin… Transfer görüşme yapabilirsin. Ama antrenmana çıkmamazlık yapamazsın. Futbolculuğuna lafım yok. Ama bu davranışların hiç etik değil. Gelmeni istemiyorum. Şu an kamptayız ve ortamı bozmana izin veremem." Tecrübeli hocanın bu sözlerinin ardından özel eşyalarını toplayan 31 yaşındaki oyuncu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrıldı.

BEN İSTANBUL'A GELMEM

Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde, İstanbul'u tamamen kafasından sildi. Bodrum'da İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'le görüşen 31 yaşındaki oyuncu, "Eşimle konuşmam gerekiyor" diyerek masadan kalktı. Ama Carolina, Sosa'ya "Kesinlikle İstanbul'a dönmem. Artık ülkemde yaşamak istiyorum" dedi. Arjantinli oyuncu da ayrılma kararından vazgeçmeyeceğini yöneticilere iletti.

Haberin Devamı

ATIBA KALACAK SOSA KADRO DIŞI

Beşiktaş yönetiminin "Gitmek istiyorsanız, istediğimiz ücreti getir ve gidin" dediği Jose Sosa ve Atiba Hutchinson, ayrılamazsa ne olacak? Siyah-Beyazlılar, Arjantinli oyuncudan 8-10 milyon euro arasında bir bonservis bedeli istiyor. Eğer bu ücret teklif edilmezse, Sosa kadro dışı bırakılacak. Çıkmadığı her idman için de ceza kesilecek. Atiba da durum farklı… Antrenmanlar çıkan Kanadalı oyuncuya, 5 milyon euroluk bir teklif gelmezse, takımda kalacak. (Akşam)