Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş: "Sıkıntılarımız var"

Şenol Güneş: "Sıkıntılarımız var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: "Sıkıntılarımız var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 geriden gelerek, 2-2 beraberlikle ayrıldıkları Trabzonspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Güneş'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle:

Maçın başında kazanma duygularının olduğunu söyleyen Güneş, "2. yarının başında attığımız taçtan gol yedik. Bütün bunlara rağmen oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdi. VAR ile iptal edilen gole kadar coşkumuz iyiydi. Ofsayt diyorlar, görmedim pozisyonu, onunla oyun temposu düştü. Oyun başında kazanma duygumuz vardı ama sahaya yansıtamadık. Hücumda top tutamadık, geride zaman zaman sıkıntı yaşadık ve hiç beklemedik bir şekilde gol yedik. İkinci gol geç geldi. Daha erken gelseydi, kazanabileceğimiz bir maçtı. Üzgünüz tabii ki, 2 puan kaybettik bu maçta. " şeklinde konuştu.

Bazı oyuncuların temposunun düşük olduğunu belirten tecrübeli hoca, "Sıkıntılarımız var, oyuncular adına söyleyeyim. 3 günde 1 maç oynadığımız zaman ister istemez bunun etkileri oluyor.Ricardo Quaresma'yı düşünüyordum, başlayayım mı başlamayayım mı diye. Adriano az idmanlı, ne kadar taşıyacağı belli değil. Daha sonra düştü oyundan. Gökhan, Caner, Lens... Sakatlık sonrası idman tempoları düşük." diye konuştu.

Haberin Devamı

Pepe'nin takımdan ayrılmasıyla ilgili de konuşan Güneş, "Pepe ile ilgili söylenecek bir şey yok. Şu an zor bir dönemden geçiyoruz. Futbolcular ile ilgili kararlar devre arası verilir." dedi.

Güneş'in basın toplantısı

Takımdan ayrılacak oyuncuların olduğunu söyleyen Güneş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: Pepe gitti zaten. Gidecekler, gelecekler ekonomik konular. Git deyince gitmiyor, al deyince alınmıyor. Ben sadece bilgiler verdim. Babel de Adriano da iyi oyuncular ama onların da kulüple ilgili konuları var. Şu mevki, bu mevki dediğinizde de bazen olmuyor. Basın toplantısını takımın dışına çok çıkarmak istemiyorum."

Milli takım ile ilgili çıkan iddialar hakkında da konuşan Şenol Güneş, Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Yıldırım Demirören'in yanına gitsem ne olur, gitmesem ne olur... Dedikodu yapmayı çok seviyoruz. İbrahim Seten ile ilgili gittim. Yazılan şeylerle ilgili. Gidip konuşmak istedim. Gittim konuştum. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm, karşınıza geldim oraya mı transfer oluyorum yani? Benim mukavelem devam ediyor. Göndermezlerse, gitmem. Ben gittim görüştüm zaten daha önce. Olmayacağını da söyledim. Bugün olur, yarın olur. Bunları bilemiyoruz. Ama ben Beşiktaş'ta çalışıyorum ve katkı yapmaya çalışıyorum. Kaldığım her gün için bunu yapacağım. Taraftarları mutlu etmek istiyorum. Durumumuzdan memnun değiliz. Herkes kendi oyununu iyi oynayacak ve vicdanen rahat olacağız ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı