Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sezonun en önemli maçı

Sezonun en önemli maçı

Şenol Güneş, Dinamo Kiev maçının ciddiyetini bu sözlerle açıkladı:

Sezonun en önemli maçı

“Rakip iyi bir takım ama iddiası kalmadı. Bizim kazanmak için daha fazla nedenimiz var. Bu bir final maçı, bir dönüm noktası olacak. Gruptan çıkarsak sadece Beşiktaş değil, diğer Türk takımları da bunun etkisini görecektir.”

BU gece tarihinin belki de en önemli maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş durumun ciddiyetinin farkında olduklarını söyledi. Maçın oynanacağı statta dün bir basın toplantısı düzenleyen Güneş’in sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

“HER takım için Şampiyonlar Ligi’nin her maçı önemli ama bizim kazanmak için daha fazla nedenimiz var. Gruptan çıkma şansımız var, rakibinse yok. Maçı kazanmamız halinde sadece Beşiktaş değil diğer Türk takımları da etkilenecektir bundan. Benim adıma sezonun en önemli maçı. Gruptan çıkmak ilk amacımızdır.

‘HAVA ÇOK KÖTÜ’

ANCAK işimiz kolay değil. Zor bir rakip bizi bekliyor. Dinamo Kiev köklü bir kulüp ve köklü bir camia. Gruptan çıkma şanslarının olmaması onları küçük kulüp yapmaz.

KAZANMAK adına daha fazla nedenimiz olduğu için bir adım öne çıkacağımızı düşünüyorum. Umarım bu maçı kazanarak Türkiye’de bu sevinci paylaşırız. Başladığımız yer değil geldiğimiz nokta önemli. Kendi sahamızda kazanabileceğimiz bazı maçları verdik ancak yarın (bugün) final maçı. Gruptan çıkmak ilk önceliğimiz. Bu maç bir dönüm noktası olacak.

Haberin Devamı

FUTBOL için hava şartları çok kötü durumda ama bundan şikayet etmek yerine alışmaya çalışacağız. Oğuzhan ve Gökhan Gönül’ün derbi nedeniyle ağrıları var.”