Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Bu maçı kazanmış görüyoruz'

'Bu maçı kazanmış görüyoruz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2 puan bıraktıkları mücadele sonrasında iyimser konuştu.

'Bu maçı kazanmış görüyoruz'

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-2’lik Medipol Başakşehir maçı sonrası iyimser konuştu. “Bu maçı kazanmış görüyoruz, rakipten daha iyi oynadımızı düşünüyoruz” diyen tecrübeli hoca, “Oyuncularımı kutladım. 2-0 kaybetseydik de kutlardım. Çünkü galibiyeti hak ettiler. Pozisyon üstünlüğümüz, az pozisyon vermemiz skora yansımadı. İlk golü göbekten yedik. Sonra bir faul geldi, yine göbekten, duran toptan gol yedik. Burada Akhisar’a karşı benzer şekilde maç kaybetmiştik. Uzun maratonda böyle kayıplar olur” dedi.

‘BİZE KOLAY KART ÇIKIYOR’

İLK yarının sonunda kırmızı kart görmesini bekledikleri Mehmet Batdal’ın pozisyonuyla ilgili “Mehmet Batdal’ı hakem değil, Abdullah Avcı kenara aldı. Mahmut’a falan da hiç girmiyorum” diyen Güneş, “Bizim bunlara karşı hazırlıklı olmamız lazım. Hakeme de rüzgara da kapanan rakibe de hazırlıklı olmamız gerek. Hakem hata yapıyorsa sinirlenmemek, rakip zaman geçiriyorsa daha fazla pozisyon bulmak lazım. Kendimizi daha da geliştirmeliyiz” şeklinde konuştu.

GÜNEŞ, hakem Ali Palabıyık’ı da eleştirirken “Stoperimiz daha ilk pozisyonda sarı gördü. Bir pozisyon önce rakip görmeli, kartı çıkarmadı. Bize rahat kart gösteriliyor. Rakiplere kolay kart verilmiyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı