Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş'ten 'Video hakem' açıklaması!

Şenol Güneş'ten 'Video hakem' açıklaması!

Başakşehir'le evinde 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 4 maça çıkaran Beşiktaş'ta Şenol Güneş, değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'ten 'Video hakem' açıklaması!

Kısır bir maç olduğunu belirten Güneş, “Zor olacağını biliyorduk. Maça hırslı başladık. Rakibe pozisyon vermedik ama kısır bir oyun oldu. Oyunun tamamında az pozisyona girdik. İki takım da kazanmak adına sahadaydı. Bireysel baskılarımız oldu zaman zaman. Rakibin iyi pas yaptığı bölümler oldu. Maç sonunda iki puan kaybettik. Üzgünüz. Biz dört maçta iki puan aldık. Bu bizim için başarısızlık. İki takım da elinden gelen gayreti gösterdi.Oyuncuların hiçbir kabahati yok, ellerinden geleni yaptılar. Video hakem diyorlar, bir şeyler konuşuluyor ama ben anlamıyorum."

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında hücum zenginliği oluşturamadıklarını belirterek, "Maçtan 2 puan kaybederek ayrıldık, üzgünüz." dedi.
Zaman zaman baskıyı bireysel yaptıklarını, zaman zaman da preslerinin durdurulduğunu vurgulayan Güneş, "Tam tersi olduğunda kart gördük. Oyun olarak zengin bir tarzımız ortaya çıkmadı. Niyet olarak oyuncular ellerinden geleni gösterdi. Son dakikada 6 kişi gerideyken ve çok çekilerek gol şansı verdik. 5 dakika içinde golü bulduk. Bir başka pozisyonda golü kaçırdık. Kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. 4 maçta aldığımız 2 puan bizim için başarısızlık." diye konuştu.
Şenol Güneş, kulüp başkanı Fikret Orman'ın futbolcuların maç seçtiği yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Oyuncularımız sahaya çıkıp ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Kafalarında sadece oynamak vardı, başka bir şey yoktu." ifadelerini kullandı.
"Üstümüzdeki takımları geçmek istiyoruz"
Güneş, şu anda 7. sırada olduklarına dikkati çekerek, "Bizden daha iddialı takımlar var. Kayserispor, Akhisar Belediyespor gibi... Çıkışa geçen ekipler var. Fenerbahçe de iddialı bir takım. Ligin gidişatını iki takıma göre değerlendirmek doğru değil. Üstümüzdeki takımları geçmek istiyoruz. Berabere kaldık, kaybedebilirdik. Oyunculara teşekkür ettik." değerlendirmesini yaptı.
Oyuncuların ellerinden gelen gayreti gösterdiğini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Niyetlerinin samimi olması sevindirici. Sahada sinirlenmeleri, hakeme kızmaları doğru değil. Pozisyonlara itiraz ederken dönüşte pozisyon almakta zorlanıyoruz. Sıralamayla işimiz yok. Sadece çıkıp her maçı kazanmak istiyoruz. Önümüzde Alanyaspor maçı var. Onu kazanmaya çalışacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı