Gazete Vatan Logo
Futbol Sercan 'Ateş'le oynuyor!

Sercan 'Ateş'le oynuyor!

Helin Avşar'la ilişkisinden sonra Sağlam’ın gözünden düşen Bursalı golcü, şimdi de Ceyda Ateş’le...

Sercan 'Ateş'le oynuyor!

Helin Avşar’la ilişki yaşaması ve gece hayatı sonrası Sağlam’ın gözünden düşen Bursalı golcü, şimdi de Ceyda Ateş’le birlikte.

BURSASPOR’UN ele avuca sığmayan 21 yaşındaki futbolcusu Sercan Yıldırım, yeşil sahalardaki hızını özel hayatında da devam ettiriyor. Helin Avşar’la yaşadığı sürpriz ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde Rus aşkıyla ilgi odağı olmuştu.



ÇAPKINLIKLARIYLA ünlenen genç futbolcu, Kanal D’de yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde ‘Zehirli sarmaşık’ Leyla’yı oynayan, Ceyda Ateş ile Bursa’daki bir AVM içinde bulunan güzellik merkezinin açılışında ‘cansız manken’ Vahe Kılıçarslan aracağılıyla tanıştı. Kısa sürede samimi olan Sercan Yıldırım ve Ceyda Ateş’in görüşmelerini internet ve telefon aracılığıyla sürdürdükleri, antrenman ve maç olmadığı günlerde ise yeni bir aşka yelken açan sevgililerin İstanbul’da buluştukları öğrenildi.

TABİİ bunun Sercan’a mutlaka bir geri dönüşü olacaktır.. 

Çünkü hocası Ertuğrul Sağlam, oyuncunun Helin Avşar’la beraber olması ve gece hayatına başlaması sonrası Sercan’dan elini ayağını çekmişti..

BİRÇOK kez oyuncuyu yedek bırakan ve dost sohbetlerinde onu takımda istemediğini açıklayan Sağlam’ın bu düşüncesi, başkan İbrahim Yazıcı tarafından da kabul edildi. Yazıcı, daha önce “Satmam” dediği Sercan’ı ocak ayında elinden çıkartabilir.

Haberin Devamı