Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Serdal Adalı sürprizi!

Serdal Adalı sürprizi!

Başkan Orman’ın aklında son genel kuruldaki rakibi Serdal Adalı’yı futbol şubesinin başına getirmek var.

Serdal Adalı sürprizi!

Beşiktaş’ın önceki gün yapılan mali ve idari genel kuruluna Fikret Orman damga vurmuştu. “Anladım ki siz seçim istiyorsunuz. Sandığı koyalım, el mi yaman bey mi yaman görelim” diyen Orman’ın bu kararı sonrası Beşiktaş’ın kulisleri de hareketlendi. İşte Siyah-Beyaz kulislerde konuşulan bomba iddialar:

1- YÖNETİMİN BİLE HABERİ YOKTU

Mali Genel Kurul’da başkan Fikret Orman’ın yaptığı açıklama, yönetici arkadaşlarını bile şaşkına çevirdi. Çünkü Orman’ın genel kurul kararı olduğundan kimsenin haberi yoktu. Orman’ın, kongre sırasında bu yönde bir karar aldığı belirtildi.

2- EKİBİNDEN MEMNUN DEĞİL

Orman’ın kongre kararını açıkladıktan sonra “Yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” sözleri de bir mesaj. Ekibindeki bazı isimlerden memnun olmayan Beşiktaş Başkanı’nın kafasında yönetimi de yenilemek var.

3- FUTBOLU DEVRALACAK

Beşiktaş Yönetimi’nde başkana en yakın görünen kurmayların bile koltuğu sallantıda. Futbol şubesinin yeniden yapılandırılması da başkan Fikret Orman’ın aklındaki ilk adımlardan biri. Kongreyi bile beklemeden, futbol şubesini tamamen kendisine bağlaması da söz konusu.

Haberin Devamı

4- ADALI’YI İSTİYOR AMA...

Kulislerdeki en büyük bomba burada. Orman’ın son genel kurulda başkanlık için yarıştığı rakibi Serdal Adalı’yı sürpriz bir şekilde yeni yönetimine almak istediği konuşuluyor. Hatta yönetimden bazı isimlerin bile Adalı’nın listeye girmesini istediği ve bu taleplerini başkana ilettikleri ortaya çıktı.

5- “ORMAN’IN LİSTESİNE GİRMEM”

Ancak Adalı bu fikre sıcak değil. Adalı, “Orman ile işbirliğimiz Beşiktaş’ın menfaatleri için. Kendisiyle çalışma stillerimiz pek uyuşmuyor. Yönetimine girmem mümkün değil. Kongrede rakibi olurum demiyorum ama herkes de Beşiktaş kulübünün başkansız kalmayacağını bilmeli. Burası ‘değneksiz köy’ değil. Önce bir kongre sürecini görelim, karar veririz” ifadelerini kullandı.

(Habertürk)