Gazete Vatan Logo
Galatasaray Serdar Aziz hedefini Vatan'a açıkladı

Serdar Aziz hedefini Vatan'a açıkladı

Savunmadaki performansı ile kilit rol üstlenen Serdar Aziz Vatan'a konuştu:

Serdar Aziz hedefini Vatan'a açıkladı

G.SARAY’DA bu sezon savunmanın değişilmez ismiydi Serdar Aziz… İlk bölümde Maicon, sonrasında da Denayer ile uyumlu bir performans sergileyen Serdar Aziz, İsviçre kampında VATAN’ın sorularını yanıtladı.

TARAFTARIN şampiyonluk yolunda çok büyük bir desteği olduğuna vurgu yapan 27 yaşındaki oyuncu yeni sezonla ilgili şunları söyledi:

“ŞAMPİYONLUĞA bu sene ulaştık. Tadına vardık. Çok çalışmamız gerektiğiniz farkındayız. Taraftarımız bu sene bize müthiş bir destek verdi. Özellikle iç sahada oynadığımızda çok iyi maçlar çıkarttık. Taraftarımız merak etmesin. Onlar bize bu desteği verdikçe, biz de böyle çalışmaya devam edip şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olmak için her şeyimizi ortaya koyacağız.

‘GRUPTAN ÇIKACAĞIZ’

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde sonuna kadar gideceğiz. Ama ilk amacımız gruplardan çıkmak. Avrupa’da rakiplerin ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Ama biz de G.Sarayız. Tekrar ait olduğumuz yerdeyiz. Hocamızın tecrübeleri bize yol haritası olacak.”

‘Takım bozulmadı! Bu bir avantaj’
“GENÇ arkadaşlarımız da aramızda. Onlara da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onlar da çok istiyor. Yetenekliler de. İnşallah onlar da bizim tecrübelerimizden yaralanırlar.
BU sene takım da bozulmadı, bu tabi ki de avantaj. Yeni gelen, gelecek olan arkadaşlarımıza da yardımcı olacağız. Zaten onlarda takım içi arkadaşlığı görüne kolay adapte olacaklardır.”
‘Herkes çalışıp gelmiş’
“AĞIR sezon öncesi kampı yaşıyoruz. Yoğun tempoda çalışmalara başladık. Bütün arkadaşlarım hazır gibi geldi. Herkes tatilde iyi çalışmış. Bunu antrenmanlara başladığımda gördüm. Hepimize tatil için program verilmişti. O programları biz yerine getirdik.
Ama birçok kişi de bunun da üstüne çıkmış. Geçen sezon başı böyle değildi. Çalışmalara başladığımız da adapte olmakta sorun yaşayanlarımız olmuştu. Buna ben de dahil. Herkes bu sezonun ne kadar zorlu olacağının farkında. Bu yüzden çalıp gelinmiş.”
‘Kronik sakat değilim’
“KRONİK sakatlığı bile bilmeden yorumlar yapılıyor. Kronik sakatlık hep aynı yerden sakatlanınca denir. Benim hiç aynı yerden iki sakatlığım olmadı. Geldiğimde hazır değildim. Zorladım, menüsküsüm yırtıldı. İlk maçımda Hırvatistan’a karşı hazır olmadan oynadım ve hafif bir sakatlığım daha oldu. İki hafta sonra dönünce bir daha zemin yüzünden bir sakatlık daha yaşadım. Şansızlıklar üst üste geldi.”
‘Ramos için Real’i istiyorum’
“RAMOS dünyanın en iyi stoperlerinden hatta benim için en iyisi. Onunla karşılaşmak Real Madrid ile oynamak güzel olur. İnsanlar şakayla karışık bizi benzetiyor. Hatta Türkiye’de moda oldu.”

Haberin Devamı