Gazete Vatan Logo
Futbol Serdar Gürler'den transfer açıklaması!

Serdar Gürler'den transfer açıklaması!

A Milli Futbol Takımı hazırlık karşılaşmasında İran'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. 3'üncü İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ardından milli oyuncular Serdar Gürler ve Serkan Kırıntılı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Serdar Gürler'den transfer açıklaması!

Serdar Gürler herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirterek, "Hocamız kaybetmeyi hazmedemeyen bir takım kurmak istiyor, biz de bugün bunu gösterdik. Bu ruhu ortaya koyduk. Biz burada 80 milyon kişiyi temsil ediyoruz. Herkes o şanlı formayı giymek ister, giyen elinden geleni yapmak zorunda, biz de öyle yaptık. Türkiye'yi kolay yenmek diye bir şey yok. Artık bizi yenmek için canlarını dişlerine takacaklar. Ellerinden geleni yapacaklar. Yeni bir Türkiye doğuyor, yeni bir nesil geliyor. Allah'ın izniyle 2 sene sonra Avrupa Şampiyonası'na damga vuracağımızı düşünüyorum, kim olursa olsun" dedi.

Transfer sözleri...

"Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Lucescu hocama da teşekkür ediyorum. Tabii ki bu ligde kalmak istiyorum. Türk futboluna vereceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de hatırlanan bir futbolcu olmak istiyorum."

SERKAN KIRINTILI: "UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİM BİR ANDI"

İlk kez milli forma ile maça çıkmanın kendisi için heyecan ve gurur verici bir olay olduğunu söyleyen Serkan Kırıntılı, "Uzun zamandır beklediğim bir andı, bugün nasip oldu. Volkan'ın sakatlığında hoca bana şans verdi, ben de değerlendirmeye çalıştım. Değerlendirebildiysem ne mutlu bana. Tabii bizim takımımız yeni bir oluşum içerisinde, İran takımı uzun zamandır beraber, uzun süredir beraber çalıştıkları bir hocaları var. Buradan Dünya Kupası'na katılacaklar. Gruplarında mağlup olmamışlar ve çok zor gol yiyen bir takım. Bugün galip geldik. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Böyle bir oluşum içerisinde kadroda yer bulabildiysem ne mutlu bana" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı