Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Serdar Taşçı imzaya geliyor!

Serdar Taşçı imzaya geliyor!

Serdar Taşçı ile senelik 1.8 milyon Euro’dan 3 yıllığına anlaşan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın Rus kulübünün inadını bu kez kırması bekleniyor. Taşçı da valizini toplamaya başladı.

Serdar Taşçı imzaya geliyor!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, dün sabah 07.50 uçağıyla Rusya'ya hareket etti. Bordo-Mavili kulübün başkanı Muharrem Usta'nın Moskova'da Spartak Moskova'nın yöneticileriyle Serdar Taşçı için masaya oturacağı bildirildi. Bilindiği gibi Muharrem Usta, 30 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu ile yıllık 1.8 milyon Euro'dan anlaşma sağlamıştı. Ancak Spartak Moskova'nın inadı yüzünden transfer gerçekleşmemişti. Usta'nın bu inadı kırması bekleniyor.

BURAK YILMAZ'IN TRANSFERi AN MESELESi

Karadeniz ekibinde Başkan Usta'nın Rusya'da Serdar Taşçı transferini bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-Mavililer Burak Yılmaz transferi için de beklemede... Çin ekibi Beijing Guoan'da forma giyen tecrübeli golcü için Trabzonspor 4 milyon Euro teklif etmişti. Çin ekibinin bu rakamı kabul ettiği gelen haberler arasında. Trabzon, Jose Sosa için de ısrarını sürdürüyor..

(Takvim)