Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Serdar Taşçı transferinde sıcak gelişme!

Serdar Taşçı transferinde sıcak gelişme!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal, Tosic’i izlemek için gittikleri Rusya’da bir de Serdar Taşçı görüşmesi gerçekleştirdi.

Serdar Taşçı transferinde sıcak gelişme!

Trabzonspor’da transfer operasyonu tüm hızıyla sürüyor... Yeni sezonun planlarını erken yapan Bordo-Mavililer’de, Başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve teknik direktör Ersun Yanal, takımın izinli olduğu günde CSKA ile Spartak arasındaki Moskova derbisini birlikte izlemiş, Spartak Moskova’nın kanat oyuncusu Tosic için olumlu görüş belirtmişti. Ancak Rusya temaslarının sadece bununla sınırlı olmadığı ortaya çıktı.

Yanal’ın istediği oldu

Usta, Çubukçu ve Yanal’ın bir başka adresinin de Serdar Taşçı olduğu gelen haberler arasında. Ersun Yanal’ın uzun zamandır kadrosunda görmek istediği 30 yaşındaki futbolcu ve menacerliğini yapan babasıyla görüşen Trabzonspor’un karar vericileri, masadan her konuda anlaşmaya vararak, mutlu bir şekilde kalktı.

İmza parası ödenecek

3 yıllık mukavele imzalamasına kesin gözüyle bakılan Serdar Taşçı’ya bonservis bedeli olmadığı için imza parası ödeneceği, bu rakamın da 3 yıla eşit taksitler halinde dağıtılacağı bildirildi. Savunmanın patronluğunu yapacak olan stopere yıllık ödemenin de 2.2 milyon Euro (8.8 milyon TL) civarında olması bekleniyor.

Haberin Devamı