Gazete Vatan Logo
Konya Spor Sergen Hoca'dan mesaj var!

Sergen Hoca'dan mesaj var!

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Torku Konyaspor maçında sahadan galibiyetle ayrılamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Sergen Hoca'dan mesaj var!

Yalçın, 0-0 sona eren maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmaya çok ihtiyaçları olan bir müsabakadan istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.

Maçın ilk yarısında çok temposuz bir futbol oynandığını ve kırmızı kart pozisyonuna kadar kalelerinde bir şut bile görmediklerini dile getiren Yalçın, "Defansif anlamda sorun yaşamadık. İkinci yarının başlangıcıyla tamamıyla oyunun kontrolü bizdeydi.

Kırmızı karta kadar çok üstün oynadık. Girdiğimiz net pozisyonlar var. Bu tip maçlarda girdiğin pozisyonlarda golü atacaksın. Atamadığın zaman böyle bir puanla veya mağlubiyetle karşılaşabiliyorsun" diye konuştu.

Eksikliklerini gidermeleri gerektiğini, üretemediklerini aktaran Yalçın, "Kazanamadığımıza üzüldük ama önümüzdeki hafta kazanıp bunu telafi etmek istiyoruz" dedi.

Sezon başından beri bütün oyunculara şans verdiklerini, performanslar memnun etmediğinde doğal olarak değişikliğe gittiklerini anlatan Yalçın, şunları kaydetti:

"Geniş bir kadromuz var. Performans bekliyoruz oyunculardan. Üst düzey oyun ve daha çok koşmalarını bekliyoruz. Maalesef bu aşamada bunları göremiyoruz. Beklenti içinde olduğumuz oyuncular beklentimizin çok altında. Takım olarak, defans olarak çok sıkıntı yaşamadık ama üretkenlik sıkıntısı yaşadık.

Haberin Devamı

Net pozisyonlarımız da var. Bir gol atsak bizim için çok kolay maç olacaktı ama bulamadık. Böyle maçlarda golü bulmamız lazım. Antrenmanlarla ilgili bir sıkıntı yok. Antrenman kadar olsa razı olacağız neredeyse öyle bir görüntü var."

Yalçın, takımın deneyimli isimlerden oluştuğunu ancak istediklerini yapamadıklarını belirterek, "Daha çok koşmamız, mücadele etmemiz, istekli olmamız lazım. İlk 45 dakika boşu boşuna oynandı. Bizim içeride oynadığımız maçlarda daha istekli olmamız lazım. Hava da çok sıcaktı ama kazanmamız lazım. Kazanamazsak işimiz zor" şeklinde konuştu.