Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor Sergen Yalçın: 'Acayip geliyor bana'

Sergen Yalçın: 'Acayip geliyor bana'

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın: 'Acayip geliyor bana'

Kayserispor Teknik Sorumlusu Sergen Yalçın, 2-2 sona eren Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ömer Güvenç'in kendisine "Teknik Sorumlu" diye hitap etmesi üzerine: "Teknik sorumlu deme ya. Abi acayip geliyor bana. Komik."

"Geçen hafta fikstür ile ilgili bir şey söylemiştim. Şansal abiler yanlış anlamış onu. Kupa için söylemiştim onu. Adil bir program değil. Rotasyonla çıkmak zorunda kaldım. Güray sakatlandı. Devre arası 10 oyuncu aldık. Onları maçlarla hazırlamaya çalıştık. İnanılmaz da bir özveri gösteriyorlar.

"Üzüldük mü sevindik mi anlamadık. Biz futbol oynamak istiyoruz. Göze hoş gelen bir oyun için sahaya çıkıyoruz. Gelenlere güzel futbol izletmek istiyoruz. Bugün de elimizden geldiğince bunu yapmaya çalıştık. Beşiktaş çok güçlü bir takım. Onlara karşı savunma yapmak çok zor. Çok fazla hücum aksiyonu olan oyuncular var. Bunun oyun içerisinde de sıkıntısını yaşadık. Oyun olarak futbolcularımla gurur duyuyorum. Kazanmak için savaştılar. En önemlisi bu. Kazandıklarımızın hepsinde rakipten daha üstündük. Övgü çok beklemiyoruz. Bir mücadele veriyoruz bizim istediğimiz sadece takdir edilmek. Belki bu 1 puan bizi ligde tutacak. Savaşmak zorundayız. Hep beraber bu savaşın içerindeyiz. Tek hedefimiz kümede kalmak. Kimsenin bir beklentisi yok.

Haberin Devamı