Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Sergen Yalçın'ın G.Saray iddiası!

Sergen Yalçın'ın G.Saray iddiası!

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Sergen Yalçın'ın G.Saray iddiası!

Sergen Yalçın, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın güçlü bir ekip olduğunu belirterek, "Süper Kupa'yı kazanmış, şampiyon olmuş bir takım, maç tabi ki zor geçecek. Galatasaray'ın iyi kadrosu var ve zor bir maç olacağını düşünüyoruz. Evimizde oynuyoruz ve sahaya kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Yalçın, "Hazırlık maçlarında çok başarılı olamadık. Bunun birçok sebebi var, sürekli antrenman yaptığımız için oyuncularımız yorgundu. Belirli bir seviyenin üzerindeki iyi takımlarla oynadık. Zaman zaman bu maçların belirli bölümlerinde çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini anlatan Yalçın, Galatasaray maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmayı planladıklarını dile getirdi.

Transfer çalışmaları

Takıma, yerli oyuncular takviye ederek kadroyu güçlendirdiklerine dikkati çeken Yalçın, şunları kaydetti:

"Yabancı oyuncu konusunda biraz sıkıntı yaşadık. Almamız gereken en az iki tane yabancı oyuncu var, maalesef şu anda onları takıma katamadık. Transferin bitmesine uzun bir süre var, uğraşıyoruz. Hem bütçeye, hem bize uygun oyuncu bulmak biraz zor. Uzun zamandır uğraşıyoruz ama henüz bir çözüm sağlayamadık, inşallah sağlarız."

Haberin Devamı

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Açma ve germe hareketlerinin ardından idman iki grup halinde pas çalışmasıyla devam etti.

Defans oyuncusu Ziya Erdal, omzundaki sakatlık nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın bir bölümünü Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar ile asbaşkanlar Faruk Taşseten, Mehmet Ali Topal ve Mehmet Boyraz da izledi.