Gazete Vatan Logo
Futbol Sergen Yalçın'la Kayserispor bambaşka!

Sergen Yalçın'la Kayserispor bambaşka!

Sergen Yalçın ile çıkışa geçen Kayserispor, Bursaspor'u 2-0 yendi; ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Bursaspor 71 dakika 10 kişi oynadı.

Sergen Yalçın'la Kayserispor bambaşka!

KÜME düşecekler arasında ilk sırada gösterilen Kayseri, Sergen Yalçın’la başlayan kurtulma mücadelesini sürdürüyor. Önce F.Bahçe’yi 4-1 yenen sonra G.Saray’ı da deplasmanda 2-1’le geçen Kayseri, dün de Bursa’yı devirerek ‘Bitmedim’ dedi. Rakibinin çok erken 10 kişi kalmasını da iyi değerlendiren ev sahibi, üç puanla yine yeni bir nefes aldı.
4’TE Hakan’ın ortasına Umut karşı karşıya vurdu, Ertuğrul son anda ayak koyarak gole izin vermedi. 14. dakikada Deniz Türüç’ün ceza sahası dışından güzel şutunu Harun son anda kornere çeldi.
19’DA Lawal’a arkadan ayak bileğine çok sert müdahalede bulunan Deniz kırmızı kartla oyundan atılınca Bursa çok erken 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra Kayseri takım halinde baskıyı artırırken Bursa kontratakla gol bulmaya çalıştı.
BIYIK DİREĞE TAKILDI
37’DE Sivok’tan gelen ortaya Ertuğrul kafayı vurdu, Ahamada kornere çeldi. Kayseri 2. yarıya golle başladı. 49’da Hakan’ın ortasına Welliton kafayla dokundu. Direkten dönen top Umut’a çarpıp yine Welliton’un önüne düştü. O da sert vurdu: 1-0. 58’de Levent soldan ceza alanına çıkardı. Deniz Türüç de sert vurdu ama top direğin dibinden auta çıktı. 62’de kornerden gelen topa Kana Bıyık’ın şutu direkten auta çıktı.
KAYSERİ’Yİ rahatlatan gol 80’de geldi. Deniz’in ortasına Mabiala’nın kafa şutu direkten geri geldi, Rotman tamamladı: 2-0. Karşılaşma bu skorla sona ererken Kayserispor kümede kalma yolunda çok büyük adım atmayı bir kere daha başardı.

Haberin Devamı