Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor "Oyuncularımızda futbol şımarıklığı çok fazla vardı"

"Oyuncularımızda futbol şımarıklığı çok fazla vardı"

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantepspor'a evinde 4-3 yenilen Kayserispor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, kaybettikleri için üzgün olduklarını söylerken, oyuncularını eleştirdi.

"Oyuncularımızda futbol şımarıklığı çok fazla vardı"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sergen Yalçın, "Bizim oyuncuların üzerinde futbol şımarıklığı çok fazla vardı. Bilmiyorum, medyada çıkan haberler oyuncuları olumsuz etkilemiş olabilir.

Süper Lig'in uzun bir maraton olduğunu dile getiren Yalçın, "Ligde 9 tane daha maç var. O müsabakalarda çok daha iyi performans gösterip, kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kazanmaları halinde ligde çok iyi bir pozisyona geleceklerini aktaran Sergen Yalçın, şunları söyledi:

"Gaziantepspor, bizden daha fazla konsantre olmuştu. Çok daha fazla mücadele ettiler. Kendi sahamızda kaybetmememiz gereken bir maçtı. Oyuna konsantre olmakta zorlandığımızı düşünüyorum. Oyuncularımızı maçtan önce motive etmeye çalıştık. Devre arasında motive etmeye çalıştık. Oyun anlamında ne tür eksikleri olduğunu anlatmaya çalıştık ama maalesef sahada bekleneni gösteremedik. O yüzden böyle bir mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum."