Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Sergen Yalçın: "Penaltı gerçekten komikti"

Sergen Yalçın: "Penaltı gerçekten komikti"

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldıkları maçta, son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Sergen Yalçın: "Penaltı gerçekten komikti"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Yalçın, maçta iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"Kasımpaşa da koşan mücadele eden, iyi ayakları olan bir takım. Bizim oyunu buraya kadar getirip de bir puanla ayrılmamız üzücü. Maçı son dakikada yediğimiz golle berabere bitirdiğimiz için gerçekten çok üzgünüz. Welliton ve Güray gibi iki önemli oyuncu maalesef bugün yoktu. Hamle yapmakta biraz zorlandık. Oyunu koruma adına hamleler yaptık ama maalesef skoru koruyamadık."

Maçı yöneten Mete Kalkavan'ın iyi bir hakem olduğunu ifade eden Yalçın, "Mete Kalkavan geleceği olan bir hakem ancak verdiği penaltı gerçekten komikti. Bu seviyede, böyle bir oyunda, böyle bir penaltıya gerçekten kargalar bile güler. Böyle penaltı çalınmaz. Böyle bir müsabakada bu kadar ucuz penaltı çalamazsın. Rize'de de bunu yaşadık. 3-1 öndeyken aleyhimize yine ucuz bir penaltı verildi." değerlendirmesinde bulundu.

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise maçta futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun kalmadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya kötü başladıklarını ifade eden Özdeş, şunları söyledi:

"Maça gol yiyerek başladık. Daha sonra ilk yarıda birkaç pozisyon üretebildik. Penaltıdan eşitliği sağladık, devre sonuna kadar iyi bir oyun oynadık. İkinci yarı rakibimiz yine istekli başladı. Lawal'ın attığı golle tekrar geriye düştük. Son dakikada da kornerden bulduğumuz golle buradan bir puan aldık. Oynanan oyundan mutlu değilim. Tabii ki kaybetmediğimiz için mutluyum."