Gazete Vatan Logo
Futbol Serhat Akın Hadise'den özür diledi

Serhat Akın Hadise'den özür diledi

Eski F.Bahçeli futbolcu Serhat Akın, Twitch'te Hadise ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle ünlü şarkıcıdan özür diledi.

Serhat Akın Hadise'den özür diledi

Eski F.Bahçeli futbolcu Serhat Akın, Twitch'te Hadise ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle ünlü şarkıcıdan özür diledi.

Twitch'ten yaptığı canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlayan Serhat Akın, 'Hadise'yle birlikte oyun oynar mısın?' sorusuna, "Hadise'yi tanıyorum eskiden. O zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi." yanıtını vermiş, bu sözlerin ardından büyük tepki toplamıştı.

Serhat Akın'ın kendisiyle alakalı yaptığı olay açıklamalara Instagram hesabından yanıt veren Hadise, "Ağzım açık okuyorum okuduklarımı, bu şahıslar adına, daha dogrusu eşleri ve evlatları kızları adına üzülüyorum. Düşünsene baban kalkmış başka bir kadın hakkında belaltı yorumlarda bulunmuş ve mesleğiyle değil saygısızca yaptığı yorumla gündemde." sözleriyle sert bir yanıt vermişti.

Bu gelişmelerin ardından Serhat Akın, Instagram hesabından yaptığı açıklamada Hadise'den özür diledi.

İşte o açıklama:

Serhat Akın ne demişti?

"Hadise'yi tanıyorum eskiden. Google'a girerseniz Hadise'yle bir röportajımız vardı o zaman. Ben Anderlecht'te oynuyordum o zaman. Evli falan değildim, gençtim.Ben yeni popüler oluyordum o dönem, Hadise de yeni yeni duyuluyordu. Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi." dedi.

Haberin Devamı

Hadise'den Serhat'a çok sert yanıt:

"Cevap vermem normalde ama tekrarlıyorum kadının bu kadar şiddet gördüğü bir dönemde, kadınların kızların susmadan seslerini yükseltmeleri gerekirken bende susamam ve sesimi duyurmalıyım! Ben bu konuda ne kadar sesimi yükseltsem o kadar da bu "kadına şiddet" benim üzerimden yapılmaya devam ediliyor. Sesimi yükseltiyorum diye mi? Kadınlara korkmayın konuşun diyorum diye mi? Ağzım açık okuyorum okuduklarımı, bu şahıslar adına, daha dogrusu eşleri ve evlatları kızları adına üzülüyorum. Düşünsene baban kalkmış başka bir kadın hakkında belaltı yorumlarda bulunmuş ve mesleğiyle değil saygısızca yaptığı yorumla gündemde."