Gazete Vatan Logo
Futbol Seri katil Webo!

Seri katil Webo!

Aykut Kocaman, Kamerunlu'ya forvette şans verip, Sow’u yine solda oynatacak.

Seri katil Webo!

Aykut Kocaman, takımla uyumu dikkat çeken Kamerunlu’ya Mersin, BATE ve Trabzon serisinde forvette şans verip, Sow’u yine solda oynatacak.

İSTANBUL BŞ’den kadroya dahil edilen Webo, sarı-lacivertli takıma katılalı kısa bir süre olmasına rağmen tecrübesiyle arkadaşlarına çabuk ısındı. 2 günlük antrenmanla Sivas maçına çıktığında Sow’la uyum sorunu yaşamadığı gözlenen Kamerunlu golcünün, Sow ve Ziegler’le Fransızca konuşması beraberinde kaynaşmayı da getirdi. Ağır abi havası ve babacan tavırlarıyla kendini kısa sürede sevdiren oyuncudan teknik direktör Aykut Kocaman da oldukça memnun.

‘TURU GEÇERİZ’

SARI-LACİVERTLİLERİN zorlu Mersin, BATE Borisov ve Trabzon serisinde forma giymesi beklenen golcü oyuncu, “Burada sıcak bir ortam var. Herkes belli bir kariyere sahip. İlk maçımda gol attığım içim mutluyum ancak takımın kazanması daha çok önemli. Baskılara alışık bir oyuncuyum. Stadyum atfosferi beni büyüledi, bu takım yakın zamanda istediği futbolu oynayacak ve taraftarımızı mutlu edeceğiz” şeklinde konuştu. Deneyimli futbolcu F.Bahçe’nin Avrupa Ligi’nde BATE karşısında da ilk maçta avantajlı skor elde edip turu geçeceğine de inandığını ifade etti.

Haberin Devamı