Gazete Vatan Logo
İtalya Serie A'ya Merih damgası!

Serie A'ya Merih damgası!

Milli futbolcumuz Merih Demiral, İtalya'da gösterdiği performansla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Merih'in Nisan ayında gösterdiği performans, Whoscored adlı internet sitesinin de dikkatini çekti.

Serie A'ya Merih damgası!

Aytemiz Alanyaspor'un sezon sonu bonservisiyle birlikte satılmak üzere Serie A ekibi Sassuolo'ya kiraladığı Merih Demiral, gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.

WhoScored adlı internet sitesi, Nisan ayının en iyi 11'ine Merih'i de ekledi. 4 Nisan'da oynanan Chievo maçında iki gol atarak siftah yapan Merih, karşılaşmaya damga vurmuştu. 7 Nisan'da oynanan Lazio, 14 Nisan'da oynanan Parma, 20 Nisan'da oynanan Udinese ve 29 Nisan'da oynanan Fiorentina karşılaşmalarında 90 dakika sahada kalan Merih, maç başına 7.53 puan ortalamasıyla oynadı, ayın en iyi 11'ine seçildi. Kalede Sassuolo forması giyen Consigli bulunurken, defans hattında Merih'in yanı sıra Fazio, Asamoah ve Milenkovic yer aldı.

Orta saha hattında Orsolini, Gomez, Gagliardini ve Perisic seçilirken, forvet hatıını Zapata ve İlicic oluşturdu. Sassuolo'da gösterdiği performansın ardından A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna ilk kez davet edilen Merih, daha önce Avrupa'nın 5 büyük ligindeki genç yıldızları sollamayı başarmıştı.

Haberin Devamı

(Fanatik)