Gazete Vatan Logo
Futbol Servet Çetin'e şok suçlama

Servet Çetin'e şok suçlama

Mersin idman Yurdu forması giyen milli futbolcu Servet Çetin'in bir süre önce ilişki yaşadığı bir kadını dolandırdığı iddia edildi.

Servet Çetin'e şok suçlama

Radyospor'un haberine göre, Servet Çetin’in eski sevgilisi S.M. Pazartesi günü oyuncu hakkında “dolandırıcılık” “tehdit” ve “hakaret” suçlamasıyla Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na şikayetçi oldu.

Servet Çetin’in eski sevgilisi S.M.’nin Servet Çetin hakkındaki suç duyurusunun nedeniyse oyuncuya 40 bin Euro değerinde aldığı saat, parfüm ve telefonların ücretini oyuncunun vermemesi ve yaşananlar.

SERVET ÇETİN’İN ESKİ SEVGİLİSİ “DOLANDIRICI” İDDİASIYLA ŞİKAYETÇİ

S.M.’nin iddiasına göre Servet Çetin, kendisinden toplam değeri 40 bin Euro’yu bulan 2 adet saat, 100 şişe parfüm ve 4 adet telefon istedi. Bu ürünleri alan S.M. Servet Çetin’den parasını talep etti ama oyuncu "Bunlar hediye olarak gelmedi mi?" diyerek parayı ödemedi. İkilinin bozulan ilişkileri sonrası S.M.’nin iddiasına göre Servet Çetin kendisine hakaret edip, tehdit ettiğini ileri sürdü.

S.M.’NİN SAVCILIĞA YAPTIĞI ŞİKAYETİNDEN BÖLÜM

“Ben daha önceki cep telefonları ve kol saatlerinin bedelini Servet’ten talep ettim. Bu ürünlerin toplam değeri 40 bin Euro’dur. Servet “bankada param var. Ayrıca sözleşmeli Euro, Dolar bandında param da var. Dolar 2.30’a geçince, çekip ödeyeceğim’ dedi. Fakat bu güne kadar tahattüt ettiği ödemeyi yapmadı. Kuzenim M.A. ile bir kaç sefer telefonla görüştü. Ona ‘ben ödemeyi S’ye yapacağım. Ben milli futbolcuyum. Bana kimse bir şey yapamaz, bana dokunmaya kimse cesaret edemez” gibi tehdit içeren sözler söylemiş. 2015 Ocak ayından itibaren ben Servet’ten sattığım ürünlerin parasını defalarca istemeye başladım. Telefonla aradım, mesaj gönderdim. Servet önce ‘faturaları gönder’ dedi. Faturaları gönderdim. Yine göndermedi. Benim telefonalarımı engelledi. Hakaret ve tehdit içeren mesajlar gönderdi. Yine “elimde görüntülerin var. Resmilerini savcıya vereceğim. Herkes görsün ne b.k olduğunu bir daha da benim yanımdan geçemezsin. Seni öldürteceğim. Ağzını burnunu kıracağım. Seni tanınmaz hale getireceğim. Resimlerini her tarafa yayacağım. Senin peşine adamlarını takıp öldürteceğim. Eski eşini arayıp görüntülerini ve resimlerini vereceğim’ gibi ifadeler kullanmıştır. En son 18/01/2015 tarihinde şüpheli Servet Çetin bana tehdit ve hakaret içeren mesajlar göndermiştir. Bu itibarla şüpheli Servet Çetin’den şikayetçiyim”

Haberin Devamı