Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sessiz çığlık tepki çekti!

Sessiz çığlık tepki çekti!

Sarı-lacivertli futbolcular, herkesin dinlenirken bir işçinin çalıştığı fotoğrafı ‘beğen’ yapan Fransız yıldızın zaman zaman tribünlere oynadığını düşünüyor.

Sessiz çığlık tepki çekti!

F.BAHÇE’DE şu ana kadar skora en çok katkı yapan isim olan Valbuena, kısa sürede taraftarların sevgilisi olurken sosyal medya hesabından yaptığı bir beğeniyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Tüm işçilerin dinlenme molasında olduğu esnada çalışan bir kişinin adeta F.Bahçe futbol takımını anlatması herkesin diline dolanırken, bu kareyle birlikte aslında takım içindeki rahatsızlık da ortaya çıktı.

‘EKİBİM BEĞENMİŞ OLMALI’

DENEYİMLİ oyuncu her ne kadar bu beğenisiyle ilgili “Bu düzenbaz fotoğraftaki fikre kesinlikle katılmıyorum. Ekibim yanlışlıkla beğenmiş olmalı. Bir daha olmayacak!” şeklinde bir açıklama yapsa da takımdaki arkadaşlarının bu duruma bozulduğu öğrenildi.

BU hareketten önce de başarılı oyuncunun, futbolcuları rahatsız eden işlere imza attığı belirtildi. Süper Lig’de 1 gol 4 asistle oynayan Valbuena’nın maçlara kendini çok kaptırdığına inanılırken, taç atışlarını bile kimseye bırakmaması eleştirileri de beraberinde getirdi. Karşılaşma bitimlerinde taraftarları selamlaması da zaman içinde yanlış anlaşılırken, takım içinde ‘tribünlere oynuyor’ dedikodusu da günden güne yayıldı.

Haberin Devamı

SERBEST OLMAYACAK

BU duruma teknik direktör Aykut Kocaman el atacak. Ekim ayındaki milli arada takıma kafasındaki sistemi uygulamak isteyen Kocaman, aranın ardından 4 maçlık periyotta Mathieu Valbuena’nın üzerindeki yükü almak adına oyucuyu serbest oynatmaktan vazgeçirip sol kanada monte edecek.

GIULIANO’NUN oyun formatında daha etkin olmasını ve sorumluluk almasını isteyen başarılı teknik adam, Fransız oyuncuya geçiş döneminde yetki verip 1 aya kadar bu oyun yetkisini alacak.