Gazete Vatan Logo
Futbol Sevilla Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Sevilla Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Sevilla Başakşehir maçına saatler kala heyecan dozu artıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Play off turu ilk maçında 2-1 mağlup olan Başakşehir Sevilla deplasmanında tur için sahaya çıkacak. UEFA Şampiyonlar Ligi Play off turu 2. maçı için hazırlıklarını tamamlayan Başakşehir, Avrupa'nın en zorlu deplasmanlarından olan Ramón Sánchez Pizjuán'da Şampiyonlar Ligi için sahaya çıkacak. Peki Sevilla Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlacak?

Sevilla Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Sevilla Başakşehir maçı için nefesler tutuldu. UEFA Şampiyonlar Ligi Play off turu 2. maçında Sevilla deplasmanına, Ramón Sánchez Pizjuán çimlerine çıkacak olan Başakşehir'e turu geçmek için iki farklı galibiyet veya 2-3, 3-4 gibi skorlar gerekiyor. Peki Sevilla Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte UEFA Şampiyonlar Ligi Play off turu 2. maçının muhtemel 11'leri...

SEVİLLA BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Maç 22 Ağustos Salı günü Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak. TRT 1'den ve TRT Spor ekranlarından canlı, şifresiz olarak yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play off turu 2. maçını İskoç hakem William Collum yönetecek. Karşılaşmada Collum'un yardımcılıklarını David McGeachie ve Francis Connor yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Graeme Stewart olacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE 2 EKSİK

Medipol Başakşehir'in bu maç öncesinde 2 eksiği bulunuyor. Turuncu-lacivertlilerde, Slovenya kampında sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlığı süren Egemen Korkmaz, Sevilla maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Abdullah Avcı, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynadıkları Kardemir Karabükspor maçında ideal 11'inden 9 değişikliğe gitmiş ve oyuncularını Sevilla maçı için dinlendirmişti.

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor.

"YENİ BİR GÜN, YENİ BİR MAÇ"

Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda İspanya'nın Sevilla takımı ile karşılaşacak Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, gruplara kalma fırsatını sonuna kadar kullanmak istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Abdullah Avcı, "Şampiyonlar Ligi'ne kalma fırsatını sonuna kadar kullanmak ve her koşulda sahadan başımız dik çıkmak istiyoruz" dedi.

İstanbul'daki ilk maçta iyi oynamalarına rağmen küçük detaylar nedeniyle 2-1 yenildiklerini belirten Avcı, "Yarın yeni bir gün ve 0-0 başlayacağımız yeni bir maç. Yakaladığımız fırsatı saha içinde sonuna kadar kulanmak, şansımızı son düdüğe kadar zorlamak istiyoruz ve şansımız olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir'in Avrupa'da yeni bir takım olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayali olduğunu vurgulayan Avcı, "Medipol Başakşehir olarak her yıl Avrupa turnuvalarında olmak istiyoruz. Avrupa Ligi'ni garantilesek de Şampiyonlar Ligi bizim en büyük hayalimiz.

Yakaladığı fırsatı sonuna kadar zorlayan ve sahadan başı dik çıkacak bir takım olacağımızı umuyorum" açıklamasında bulundu.

İlk müsabakadaki skor avantajına rağmen Sevilla'nın da karşılaşmayı garanti görmediğini, bu yüzden ligdeki son Espanyol mücadelesinde rotasyona gittiğini belirten Avcı, takımının ilk maçtakine benzer bir kadroyla sahada olacağını söyledi.

Avcı, Sevilla'nın İspanya Ligi'nde Barcelona'dan sonra topa en çok sahip olan takım olduğunu aktararak, "Biz ilk maçta belki daha çok koşan taraftık ama topu kaybetmeyen bir takıma karşı belki de böyle oynamak iyi değil. Yarınki maçta sonuna kadar oyunun içinde olmak istiyoruz. Takımın oyun gücü beni tatmin ediyorsa, benim için bu yeterli." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

"UMARIM ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KALAN TARAF BİZ OLURUZ"

Abdullah Avcı'yla birlikte basın toplantısına katılan turuncu-lacivertli kaleci Volkan Babacan ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan taraf olmak istediklerini ifade etti.

İlk maçı iyi mücadelelerine rağmen 2-1 kaybettiklerini kaydeden Volkan Babacan, "İlk maçta takım disiplinimizi hiç kaybetmedik. Yarın aklımızı, hırsımızı ve özellikle enerjimizi maç boyunca sahaya yansıtacağız. Umarım Şampiyonlar Ligi'ne kalan taraf biz oluruz. Kulüp olarak Avrupa'da tecrübesiz olsak da bu turnuvalarda oynama tecrübesi yüksek futbolculardan kurulu bir takımız. Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Basın toplantısının ardından Medipol Başakşehir, Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda maç öncesi son antrenmanını yaptı. Basın mensuplarının, idmanın ilk 15 dakikasında görüntü almasına izin verildi.

Haberin Devamı