Gazete Vatan Logo
İngiltere Sevilla'dan Morata atağı! Chelsea'nın kararı ise...

Sevilla'dan Morata atağı! Chelsea'nın kararı ise...

İspanya La Liga'da geride kalan 18 haftada 33 puanla 3. sırada bulunan Sevilla, Chelsea'nin golcüsü Alvaro Morata'yı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Sevilla'dan Morata atağı! Chelsea'nın kararı ise...

ŞAMPİY10

La Liga'da şampiyonluk yarışında yer alan ve topladığı 33 puanla lider Barcelona'nın 7 puan gerisinde 3. sırada yer alan Sevilla'dan Morata hamlesi geldi.

Chelsea forması giyen İspanyol golcü için Chelsea'ye 6 aylık kiralama teklifi yapan İspanyol temsilcisi, bu teklif için Ada ekibinden yanıt bekliyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Morata'yı transfer etmek isteyen Sevilla'nın teklifine kadrosuna yeni bir forvet katmadan önce olumlu yanıt vermeyi düşünmeyen mavi-beyazlılar, 26 yaşındaki oyuncunun yerine Edinson Cavani, Gonzalo Higuain ve Callum Wilson'u düşünüyor.

Pazartesi günü Morata'nın menajeri ve Sevilla Futbol Direktörü Joaquin Caparros arasında gerçekleşen görüşmenin detaylarının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Chelsea'den haftalık 140 bin pound kazanan İspanyol forvet, bu sezon forma giydiği 24 maçta 9 gol atma başarısı gösterdi.