Gazete Vatan Logo
Futbol Seyircisiz maçta tribünler birbirine girdi

Seyircisiz maçta tribünler birbirine girdi

İstanbul Süper Amatör Lig'de yok artık dedirten olay...

Seyircisiz maçta tribünler birbirine girdi

İstanbul Süper Amatör Lig'de 21.hafta karşılaşmasında İfaspor ile Beykoz 1908 A.Ş , İfaspor'un cezası nedeniyle Avcılar Belediyesi Firüzköy Stadı'ndan karşı karşıya geldi.
Ceza dolayısıyla karşılaşma İfaspor'un maçlarını oynadığı Halkalı Stadı'nda alınarak Avcılar Stadı'na verilmişti ve maç seyircisiz oynanacaktı ancak karşılaşmanın başlamasından itibaren tribünlere şahıslar girmeye başladı .

Çoğunluğu İfaspor ve Beykoz'un yönetimindeki isimlerin oluşturduğu tribünlere , 2.yarı itibariyle taraftarlar da girmeye başladı . 52.dakikaya girildiğinde tribünlerde iki takım taraftarları önce laf dalaşına girdi ve hemen ardından kavga büyüdü .

Kavga , stad dışından bulunan taraftarların da tribünlere girmesiyle alevlendi . Yaklaşık 5 dakika süren olaylar futbolcularında olaylara yönelmesine neden oldu . Bunu farkeden hakemler , soyunma odasının yolunu tuttu ve yaklaşık 20 dakika sonra geri geldi . Seyircisiz oynama cezası verilen bir maçta , stadyum etrafında ve tribünlerde yeteri kadar polis ve güvenlik güçlerinin olmaması dikkat çekti .

Yaşanan olaylar , o sırada canlı yayında olan Amatörün Dünyası ADG TV kameralarını böyle yansıdı ;

Haberin Devamı