Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Simon Kjaer için büyük gün!

Simon Kjaer için büyük gün!

Milan’ın talip olduğu Kjaer’deki belirsizlik bugün sona eriyor. Menaceriyle birlikte İstanbul’a gelmesi beklenen Danimarkalı yıldız, yönetimle masaya oturacak ve İtalyan devinin yaptığı teklifin kabul edilmesini isteyecek.

Simon Kjaer için büyük gün!

Fenerbahçe’de performans olarak en iyi isimlerden biri olan Kjaer’in adı bir süredir çok ciddi şekilde Milan’la anılıyordu. Özellikle Çizme basınında önceki gün Sky Sport’un, “Milan, Kjaer’i 12 milyon Euro’ya bitiriyor” haberi Sarı-Lacivertli taraftarları endişelendirmişti. Fenerbahçe cephesi bu haberi yalanlasa da Kjaer tarafındaki belirsizlik devam ediyor. 28 yaşındaki Danimarkalı’nın da bu transfere son derece sıcak baktığı konuşuluyor. Düğümün bugün çözülmesi bekleniyor. Çünkü başarılı oyuncu bugün Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’ndaki kampına katılmak üzere İstanbul’a geliyor.

Gözler yönetimde

Ancak Kjaer’in öncelikli gündemi Milan’dan aldığı teklif olacak. İstanbul’a menaceriyle birlikte gelmesi beklenen tecrübeli stoper, yönetime ayrılmak istediğini iletecek, Milan’dan aldığı teklif için kolaylık yapılmasını isteyecek. Daha önce teknik direktör Aykut Kocaman’ın da, “Gidebilir” açıklaması yaptığı Kjaer için son kararı yönetim verecek. Fenerbahçe’nin Fransa’nın Lille takımında 6.5 milyon Euro bonservis ödeyerek renklerine bağladığı Simon Kjaer, Süper Lig’de çıktığı 55 karşılaşmada 3 kez gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Yenge çoktan kabul etti

Kjaer’in Milan’dan gelen teklifi kabul edip Fenerbahçe’den ayrılmak istemesinin arkasında eşinin baskısı yatıyor. Bu yaz Roma’da görkemli bir törenle dünya evine giren 28 yaşındaki futbolcunun eşi, İtalya’da yaşamak istiyor. Bu nedenle Kjaer de Milan’dan gelen cazip teklif sonrası transferinin gerçekleşmesini istiyor.

(Fanatik)