Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sinan Engin: 'Galatasaray'da gelecek sezon...'

Sinan Engin: 'Galatasaray'da gelecek sezon...'

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Sinan Engin, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan ve 2-0 bordo-mavililerin kazandığı maçı değerlendirdi.

Sinan Engin: 'Galatasaray'da gelecek sezon...'

Beyaz Tv’de yayınlanan bir programda açıklamalar yapan Engin, Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor’u eleştirdi.

Engin’in Tudor ile ilgili yaptığı açıklamalardan dikkat çekenler şu şekilde :

“Trabzonspor olmadan Türk futbolu olmaz”

Son yıllarda hakemler tarafından linç edilen bir Trabzonspor vardı. Trabzonspor, hakemler tarafından mağlup edilmiştir. Muharrem Usta'yı, Ersun Yanal'ı, futbolcuları kutluyorum. Yaptıkları transferlerle ve oynadıkları futbolla iyi şeyler yaptılar.

Trabzonsuz Türk futbolu olmaz. Trabzon da sadece futbol ama. Sahaya atlayanlar hakem dövenler değil iyi futbol ve taraftar görmek istiyoruz. Bugün iyi futbol oynadı, harika seyirci vardı Trabzon halkına bu galibiyet hediye olsun.

“Gelecek sene ya Tudor ya da Sneijder…”

Tudor çalışmamız lazım diyor. Daha neyi çalışacaksın? Ne çalışmak lazım? Bir futbol takımı sezon başı çalışır. Neyi çalıştıracaksın? Galatasaray takımını doğru sistemle oynatmak lazım. Her iki takım futbolcuları da koyalım yan yana. Galatasaraylı futbolculardan Trabzonsporlu futbolculardan ne farkı var? Onur da iyi kaleci, Muslera da. Ama hangisi daha iyi? Ama ; biri doğru oynuyor diğeri yeni bir taktikle oynatmaya çalışıyor. Anadolu takımı gibi oynatmaya çalışıyor. Gelecek sene ya Tudor kalır, ya da Sneijder kalır. İkisi aynı takımda olamaz. Olmaz. Net bilgi!

Haberin Devamı