Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sinan Gümüş: 'Milli takımdan teklif gelirse...'

Sinan Gümüş: 'Milli takımdan teklif gelirse...'

Galatasaray'da Sinan Gümüş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sinan Gümüş: 'Milli takımdan teklif gelirse...'

Galatasaray'ın genç isimlerinden Sinan Gümüş, düzenlene basın toplantısında soruları yanıtladı.

İşte Sinan Gümüş'ün açıklamaları...

"SEYİRCİSİZ OYNAMAK ETKİLEMEYECEK"

İnşallah güzel bir sezon olur. İyi bir kamp geçirdik, Karabükspor maçına yüzde yüz olarak hazırız. Seyircisiz oynayacağız ama bu bizi etkilemeyecek.

"2-3 TRANSFER DAHA GELEBİLİR"

Yeni transferlere biraz zaman gerekir. Hemen büyük bir başarı elde demeyebilirler ama zamanla olur. iyi transferler yaptık. 2-3 transfer daha gelebilir. Bence güçlüyüz, geçen seneye göre daha fazla oyuncu var.

"SELÇUK AĞABEY İLE GÖRÜŞTÜM, 15 GOL..."

Geçen sezon sakatlıklar yaşadım, bu sezon sakatlık yaşamazsam daha fazla forma giyeceğimi düşünüyorum. Selçuk ağabey ile görüştüm, o benden 15 gol bekliyor. Ona karşı sözümü tutmam gerek. 15 ve daha fazla olursa daha güzel olur. kanatta oynamayı seviyorum ama hoca, bana Manchester United maçında forvette oynattı, nerede şans gelirse oynarım.

"TÜRK MİLLİ TAKIMI'NDAN TEKLİF GELİRSE..."

Türk Milli Takımı'ndan teklif gelirse, değerlendirmek isterim. Basında konuşuldu, bu bile sevindiren bir durum. İnşallah teklif gelir ve beni milli forma ile görürsünüz.

Haberin Devamı

"RIEKERINK, BENİMLE İLGİLENDİ"

Hoca çok cana yakın. Benimle çok ilgilendi. Doğrularımı yanlışlarımı söylüyor. Bütün takımal hocanın ilişkisi böyle. Hoca topun bizde olmasını istiyor. Top rakipteyken baskı yapmamızı bekliyor. Ofansif oynayacağız, bence çok başarılı olacağız.

"G.SARAY, BENİ YÜZDE 500 RİSKLE TRANSFER ETTİ"

Ara sıra benle ilgili transfer konuları oldu ama ben burada çok mutluyum. İki senelik sözleşmem var ama daha fazla da kalabirim. Bu seneye odaklanmak istiyorum. Daha sonra teklif gelirse, Galatasaray için de belki şans olabilir. 'Galatasaray, genç oyuncu sattı' denebilir. Beni kimse tanımıyordu, Galatasaray sayesinde tanıdılar. her transfer risklidir ama Galatasaray, beni yüzde 100, yüzde 500 riskle transfer etti.

"SAÇLARIMI SARIYA BOYATACAĞIMA İNANMADILAR"

Aaron Ramsey'in saçını gördüm. Sonra bununla ilgili konuştuk, dedim 'ben de yapacağım', 'Yapamazsın, yalancısın' dediler. Sonra saçlarımı yaptım, geldim ve herkes şaşırdı. Takım arkadaşlarım bana 'Yeni transfer misin sen?' dediler.

Haberin Devamı

"ARDA TURAN GİBİ KARİYER YAPMAK İSTERİM"

Galatasaray'dan daha büyük takım var mı bilemiyorum ama ileride Avrupa'nın devlerinde oynamak isterim. Galatasaray'dan çıkmış Arda Turan gibi bir karieyr yapmak isterim.