Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sinan şoku!

Sinan şoku!

Konya maçının ilk yarısında sakatlanan 22 yaşındaki oyuncunun sol üst arka adalesinde ileri derecede ödem, zorlanma ve eşlik eden geniş yırtık alan tespit edildi. Son 7 maçta 7 gol atan Sinan, 6-8 hafta forma giyemeyecek

Sinan şoku!

G.SARAY’IN önceki gün Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı 20. hafta maçının ilk yarısında sakatlık geçiren ve mücadeleye devam edemeyen Sinan Gümüş, 6-8 hafta sahalardan uzak kalacak.

SARI-KIRMIZILI formayla çıktığı son 7 maçta 7 gol atan ve Burak Yılmaz’ın satılmasıyla takım için önemi daha artan genç futbolcunun dün MR’ı çekildi. Yapılan kontrollerde Sinan’ın sol üst arka adalesinde ileri derecede ödem, zorlanma ve eşlik eden geniş yırtık alan tespit edildi.

A takım doktoru Yener İnce tarafından tedavisine başlanan 22 yaşındaki forvet oyuncusu, bu haftayı tedavi ile geçirecek. Daha sonra yapılacak kontroller ve tetkiklere göre bir program oluşturulacak.

BURAK Yılmaz’ın Çin’in Beijing Guoan takımına satılmasının ardından Sinan’ın da yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olması G.Saray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin moralini bir hayli bozdu. Deneyimli hocanın, Sinan’ın forma giyemeyeceği dönemde santrforda Umut Bulut ve Lukas Podolski’yi kullanması bekleniyor.