Gazete Vatan Logo
Futbol Sinan ve Peric Mersin'de

Sinan ve Peric Mersin'de

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı Sinan Kaloğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sinan ve Peric Mersin'de

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ile Pazar günü konuştuğumda, Sinan Kaloğlu transferinin Pazartesi günü olumlu veya olumsuz olarak sonuçlandıracaklarını söylemişti.

Bunun üzerine basında başkan Kahramanlı'nın açıkladığı iddia edilen; "Sinan Kaloğlu transferi olumsuz sonuçlandı" haberleri ile ilgili olarak kendisinin böyle bir açıklama yapmadığını ve Sinan Kaloğlu ile anlaştıklarını söyledi.

İşte Ali Kahramanlı'nın Nihan Duman'a yaptığı özel açıklamalar;

"Sinan transferi olumsuz sonuçlandı, olmadı" diye bir açıklamam olmadı. Sinan Kaloğlu transferini Pazartesi günü akşama doğru bitirdik ve şu anda bizim futbolcumuz. Sinan'ın Kayseri Erciyesspor Kulübü ile bazı sorunları vardı onların hallolmasını bekliyorduk. Bizim de devreye girmemizle hem iki kulüp, hem de oyuncu kulübü ile anlaştı ve arada ki tüm pürüzler ortadan kalktı. Sezon sonu masaya tekrar oturulur, konuşulur. Eğer Sinan Kaloğlu bizimle devam etmek isterse seve seve sözleşmesini uzatır ve kendisiyle devam ederiz."

Transfer döneminde basında farklı haberlerin çıkmasının gayet normal olduğunu söyleyen Kahramanlı; "Transfer bitmeden, oyuncu ile masaya oturup anlaşmadan transfer bitti diyemeyiz, yanlış olur. Size de Pazar günü, bir sonra ki gün netlik kazanır demiştik ve kazandı. Sinan Kaloğlu takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Hayırlı uğurlu olsun." diyerek sözlerini bitirdi.

Öte yandan Mersin İdman Yurdu Kulübü, golcü Sinan Kaloğlu ile birlikte Kazak futbolcu Ivan Peric ile de anlaşma sağladı.

Sinan Kaloğlu ve Ivan Peric artık Mersin İdman Yurdu forması altında ter dökecek.

(Nihan DUMAN)

Haberin Devamı