Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sinek ikili!

Sinek ikili!

Beşiktaş, sezon başında transfer ettiği Alvaro Nedredo ve Jeremain Lens'ten istediği verimi alamıyor.

Sinek ikili!

Bonservisine 2.5 milyon Euro ödenen, yıllık ücreti de 4 milyon 350 bin Euro olan Negredo forma giydiği 11 maçta sadece 2 asist yaptı. 1.5 milyon Euro’ya kiralanan ve bu sezon 2.5 milyon Euro garanti, puan başı da 4 bin Euro alacak olan Lens ise 6 maçta 1 gol atabildi.

BEŞİKTAŞ, sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Alvaro Negredo ve Jeremain Lens’ten şu ana kadar istediği performansı alamadı. Son olarak teknik direktör Şenol Güneş’in önceki gün 2-1 kaybedilen G.Birliği maçında ilk 11’de görevlendirdiği iki futbolcu sahada hayâl kırıklığı yaratınca ilk 45 dakika sonunda oyundan alındılar.
VALENCIA’DAN 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan Negredo 11 maçta forma giydi. İmza töreninin olduğu gün en az 35 gol atacağının sözünü veren İspanyol yıldız, henüz rakip fileleri havalandıramadı.
YILLIK ücreti 4 milyon 350 bin Euro olan 32 yaşındaki santrforun geride kalan mücadelelerde 2 asisti bulunuyor.
5 ASİST FARK VAR
GEÇEN sezon F.Bahçe forması giyen ve Kartal’ın Sunderland’den 1.5 milyon Euro’ya kiraladığı Lens de sarı-lacivertli takımda sergilediği performansın çok uzağında. 2016-17’de Kanarya’da ligin ilk 8 haftasında 6 maçta görev alıp 471 dakika sahada kalan Hollandalı futbolcu, 1 gol atarken 5 de asist yapmıştı. Bu sezon Beşiktaş’ta da ligin ilk 8 haftasında 6 maçta oynayan Lens, 233 dakika süre alabildi ve sadece 1 gol atabildi.
YILLIK ücreti 2.5 milyon Euro, puan başı ücreti de 4 bin Euro olan Lens, Negredo gibi beklentilerin çok uzağında.

Haberin Devamı