Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sıra geldi savunmaya

Sıra geldi savunmaya

Avusturya'da hücuma ağırlık veren Prandelli, Macaristan kampında taktik değiştirdi!

Sıra geldi savunmaya

AVUSTURYA kampının ardından Macaristan’nın başkenti Budapeşte’de ikinci kampına başlayan G.Saray'da teknik direktör Cesare Prandelli de artık savunmaya geçti!

İtalyan teknik adam, Rapid Wien ile oynanan hazırlık karşılaşmasında alınan 3-1'lik yenilgi sonrasında oyuncularını suçlayıcı sözlerden kaçınırken Avusturya'da sürekli hücum çalıştıklarını ve Macaristan kampında savunma üzerine duracaklarını açıklamıştı.

MACARİSTAN'IN başkenti Budapeşte'de hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda dün Prandelli aldı eline taktik tahtasını herkese tek tek savunmanın inceliklerini öğretti. Tüm oyuncularına kısa bir konuşma yapan İtalyan çalıştırıcı ardından da sahaya dizilişten başlayıp aklındakileri aktardı.

OYUN?PLANI?HAZIR

SONRASINDA ise sıra pratiğe geldi ve Cesare Prandelli tam anlamıyla direksiyonun başına geçti. Basketbol idmanını andıran bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılı oyuncular taktik tahtasında Prandelli'den aldıklarını sahaya yansıtmaya çalışırken kurt hocanın oyuncularını sert şekilde uyardığı da görüldü.

Haberin Devamı

Özellikle oyun kurma görevinin savunmada olduğunun altını çizen Prandelli stoperde oynayan isimlere bunu ısrarla hatırlatıp sahaya takımın yayılma düzeninin de savunmanın kontrolünde olacağını belirtti.

GEÇTİĞİMİZ sezonun maçlarını izleyen ve savunmadaki zaafları irdeleyen Cesare Prandelli, yarın oynanacak Honved karşılaşmasına kadar savunmanın taktiksel anlamda planlamalarını yaparak gördüğü eksikleri de İstanbul'da tamamlayacak.