Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sırbistan'da sessiz gece!

Sırbistan'da sessiz gece!

Beşiktaş'ın C Grubu'ndaki rakipleri Partizan ile Tottenham da ilk maçlarını berabere tamamladı.

Sırbistan'da sessiz gece!

Beşiktaş'ın grubunda mücadele eden Tottenham, Sırbıstan'da konuk olduğu Partizan karşısında üstün oyun sergilemesine sağmen sahadan bir puanla ayrıldı.

Maça daha etkili başlayan Premier Lig ekibi Tottenham, maçın henüz 2. dakikasında Harry Kane ile çok yaklaştı fakat top direkten döndü.

İlk dakikalarda etkiliğini arttıran İngiliz, 28'de Townsend ile tehlikeli bir pozisyon yakaladı ama Partizan'ın katı savunması gole izin vermedi. Ev sahibi ekinin ilk pozisyonu ise eski Galatasaraylı Sasa Ilic'ten geldi. Ceza sahası içinde topla buluşan Ilic sert vurdu ama top az farkla dışarı çıktı.

Deplasman ekibi ilk yarının son dakikalarında da yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince iki ekip soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti: 0-0

İkinci yarıya daha baskılı başlayan taraf ev sahibi Partizan oldu. Maçın 51. dakikasında Vulicevic ceza yayı üstünden sert vurdu top az farkla dışarı çıktı.

Bu pozisyonun hemen ardından bu sefer Drincic net bir fırsatı tepti. Sasa Ilic'in pasında topla buluşan Drincic sert çekti ama top auta çıktı.

Haberin Devamı

Kaçan pozisyonların ardından Tottenham oyunun kontrolünü eline aldı fakat pozisyon bulmakta zorluk yaşadı. Maçın son 10 dakikasında tempo iyice düştü.

Kalan dakikalarda etkili pozisyonlar olmayınca iki takım sahadan birer puanla ayrıldı.