Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sistem sil baştan!

Sistem sil baştan!

Belhanda ve Eren Derdiyok'un sakatlıkları Tudor'un planlarını da altüst etti.

Sistem sil baştan!

Gomis’in hazır olmaması nedeniyle Eren’i Östersunds maçında oynatmayı planlayan Tudor, yeniden düzen değişikliğine gitmek zorunda kaldı. Bir kez daha Gomis’e yönelen Tudor, istediği formu yeni golcüsünde bulamazsa Sinan İsveç’te tek forvet...

UEFA Avrupa Ligi’nde Östersunds ile oynanacak 2. ön eleme ilk maçı, G.Saray’ın da bu sezonki ilk ciddi sınavı olacak... Slovakya kampında takımını bir hayli yoran ve yeni dönemin temellerini atan Hırvat teknik adam aynı zamanda da sistemini oyuncularına ezberletti.

TAKIMI 4-5-1 dizilişi ile oynatmayı planlayan ve B planı olarak da 4-4-2’yi belirleyen Tudor’un düzeni bozuldu. Diosgyor maçında Belhanda ve Eren’in sakatlıkları sonrasında işler de karıştı. Belhanda’nın oynama ihtimali az da olsa bulunurken sağlık heyeti de bu konuda büyük çaba gösteriyor. Ancak Tudor yine de Belhanda yokmuş gibi plan yapıyor.

EREN BÜTÜN PLANLARI BOZDU

DİĞER tarafta ise en büyük sıkıntı forvette... Eren’in Östersunds maçlarında oynaması mümkün değil. Bu nedenle gözler Bafetimbi Gomis’e çevrilirken Fransız oyuncunun hazır olmaması da Tudor’un huzurunu kaçırıyor. Diosgyor maçında Gomis’i sonradan oyuna alan ve oyuncusunu yavaş yavaş takıma adapte etmek isteyen Igor Tudor, Eren Derdiyok’un sakatlığı ile de değişime gitmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

SAĞ KANATTA ZORLANACAK!

İSVEÇ ekibi ile perşembe günü deplasmanda oynanacak karşılaşma için Tudor sistem değişimliği yapmaya mecbur... İleride tek forvet olarak Gomis’i kullanmayı düşünen Tudor, hücum hattında da sağda Sinan Gümüş, solda Garry Rodrigues ve forvet arkasında da Yasin Öztekin’i kullanacak.
ANCAK buradaki tek sorun Gomis’in oynayıp oynamayacağı... Fransız golcü oynayacak durumda olmazsa Sinan Gümüş’ü tek forvet kullanacak olan Tudor, bir kez daha düzenini değiştirecek...