Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Sivas’ta ses yok!

Sivas’ta ses yok!

Medicana Sivasspor, yakaladığı birçok fırsatı gole çeviremediği maçta Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Sivas’ta ses yok!

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Medicana Sivasspor ile Antalyaspor 0-0 berabere kaldı.

Kayserispor, Mersin İdman Yurdu ve Eskişehirspor’un yenildiği haftada fırsatı kullanmak isteyen Medicana Sivasspor, Antalyaspor karşısında maçı baştan sona üstün götürdü. İlk yarıda son pasları veremeyen ve çok fazla net fırsat yakalayamayan ev sahibi ekip, Hasan Kabze’nin ikinci yarıda oyuna girmesi ile bambaşka bir kimliğe büründü.

Karşılaşmayı adeta tek kaleye çeviren Medicana Sivasspor, konuk ekip karşısında büyük bir baskı kurdu. Kanatlarda etkili gelen Medicana Sivasspor, sayısız gol fırsatı yakaladı. Ancak hem Mbolhi’nin formda oluşu hem de son vuruşlardaki beceriksizlik, Sivas ekibinin gol bulmasını engelledi.

Son dakikada hızlı gelişen Antalyaspor atağını faul ile kesen Cicinho kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda gol olmayınca mücadele başladığı gibi sona erdi.

Bu sonuçla puanını 18 yapan Medicana Sivasspor, haftayı 15. sırada tamamlarken, 28 puana ulaşan Antalyaspor 11. sırada yer aldı.

Haberin Devamı