Gazete Vatan Logo
Galatasaray Emre Kılınç imzaladı! 4 yıllık sözleşme

Emre Kılınç imzaladı! 4 yıllık sözleşme

Süper Lig'in sona ermesi ile Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı Kırmızılı ekip, Sivasspor'dan ayrılan Emre Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Emre Kılınç imzaladı! 4 yıllık sözleşme

Süper Lig'in sona ermesi ile Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. beIN Sports'un haberine göre; Sarı Kırmızılı ekip, Sivasspor'dan ayrılan Emre Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Bu sezonu çalkantılı bir şekilde geçiren Galatasaray'da transfer hızlı bir şkeilde başladı. Sivasspor'un sabah saatlerinde veda ettiği 25 yaşındaki futbolcunun yeni adresi de çok geçmeden belli olmuş oldu. Emre Kılınç bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.
Emre Kılınç, bu sezon 28 Süper Lig maçında forma giydi ve 8 gol, 5 asistlik performansa imza attı.
Galatasaray Kulübü, Emre Kılınç'ın transferini 10 Ağustos'ta açıklayacak. 25 yaşındaki futbolcu, 12 Ağustos'taki ilk idmanda yer alacak.

MERT HAKAN DA AYRILDI
Demir Grup Sivasspor, Mert Hakan Yandaş'ın takımdan ayrıldığını açıkladı. Sivasspor'dan yapılan açıklamada, "3 sezon boyunca Demir Grup Sivasspor'umuzda forma giyen; azmiyle, hırsıyla ve çalışkanlığıyla güzel anılar paylaştığımız Mert Hakan Yandaş’a kulübümüze yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz. Her şey gönlünce olsun Mert Hakan." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Emre Kılınç imzaladı 4 yıllık sözleşme