Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Sivasspor'dan Şenol Güneş'e sitem

Sivasspor'dan Şenol Güneş'e sitem

Medicana Sivasspor Kulübü, siyah-beyazlı takım mensuplarına hiçbir şekilde sözlü veya fiziki bir müdahalede bulunulmadığını bildirdi.

Sivasspor'dan Şenol Güneş'e sitem

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Beşiktaş Kurumsal İnternet Platformu'nda dün yer verilen teknik direktör Şenol Güneş'e ait bir açıklamanın üzüntüyle karşılandığı belirtilerek, "Sayın Şenol Güneş, kulübümüz yardımcı antrenörü ve bir yöneticisinin kendi alan ve kadrolarına fiziksel ve sözlü müdahalede bulunduğunu iddia etmiş ve iddia ettiği bu eylemlere tepki olarak ağzından kötü bir söz çıkmış olabileceği imasında bulunmuştur" denildi.

Sivasspor mensuplarının, bir hakem kararından memnuniyetsizliklerini ortaya koyarken eylemin olduğu noktaya ve müsabaka hakemine doğru yöneldiği, o esnada kaçınılmaz olarak o yönde bulunan rakip takım teknik alanına yaklaşıldığı ancak muhatabın kesinlikle rakip takım mensupları olmadığı vurgulandı.

Şenol Güneş'e Öğretmenler Günü kutlaması

Kulüpten yapılan açıklamada, şunlar aktarıldı:

"Sayın Şenol Güneş, kendileri lehine olan hakem hatasını savunma gereği hissetmiş olmalı ki kendisiyle hiçbir ilgisi olmayan kişilere karşı anlaşılmaz bir tepki vermiştir. Sayın Güneş, 'net olarak hatırlamıyorum', 'ağzımdan kötü bir söz çıkmışsa' gibi ifadelerle kendi davranışını geçiştirmeye çalışırken bir yandan da maalesef mensuplarımıza yapmadıkları şeyleri mal etmeye kalkışmıştır. Kamuoyuna özellikle belirtmek isteriz ki, durumun doğal neticesi olarak ne Sayın Şenol Güneş'in ne de diğer bir rakip takım mensubunun dahli olmayan bir hakem kararına olağan tepkilerini veren mensuplarımız, rakip takım mensuplarına hiçbir şekilde sözlü veya fiziki bir müdahalede bulunmamışlardır. Bu vesileyle kendisi de bir öğretmen olan Şenol Güneş başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız."

Haberin Devamı