Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Sivasspor'un kader maçı

Sivasspor'un kader maçı

Ligde kalmak için yarın oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasında galip gelmekten başka seçeneği bulunmayan Medicana Sivasspor'un kaderini, aynı saatte başlayacak Gaziantepspor-Antalyaspor ve Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçlarının sonucu da belirleyecek.

Sivasspor'un kader maçı

Medicana Sivasspor, yarın akşam saat 20.00'de kendi sahasında seyircisi önünde Fenerbahçe'yle oynayacak. Kırmızı beyazlı takım, ligde kalmak için galibiyete kilitlendi. Kart cezalısı Çağatay ile sakatlığı nedeni ile sezonu kapatan Cicinho, müsabakada forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Beykan Şimşek'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek.

FENERBAHÇE İLE 22'NCİ RANDEVU

Medicana Sivasspor ile Fenerbahçe, yarın Spor Toto Süper Lig'de 22'inci defa karşı karşıya gelecek. Medicana Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren 2 ekip arasında yapılan 21 karşılaşmanın 14'ünü Fenerbahçe, 4'ünü ise Medicana Sivasspor kazandı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 51 golüne, Medicana Sivasspor 28 golle yanıt verdi. Bu sezon ilk yarıda İstanbul'da oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.