Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Siz güzel insanlar iyi ki varsınız!

Siz güzel insanlar iyi ki varsınız!

Siyah-beyazlılar, derbi zaferinin keyfini dün Ümraniye'de eşlerin ve çocukların da katıldığı kahvaltıda çıkardı.

Siz güzel insanlar iyi ki varsınız!

İkinci başkan Çebi’nin de katıldığı organizasyona Şenol Güneş’in şu sözleri damga vurdu: “En güzel günümüzü yaşıyoruz ailelerimizle beraber. İnşallah devamı gelir. Derbideki oyun çok güzeldi. Siz güzel insanlara teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.”

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde son maçlar öncesinde gruptan lider çıkmayı garantileyen, önceki gün de ezeli rakibi G.Saray’ı Vodafone Park’ta adeta darmadağın eden Beşiktaş’ta keyifler tavan yapmış durumda. Olası bir puan kaybı durumunda zirvenin 7-9 puan gerisinde kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalmasına rağmen stres yapmadan, mükemmel bir oyunla hatta tarihi farkı kaçırarak kazanan siyah-beyazlılar ‘yarışta ben de varım’ dedi.

ALDIĞI 3-0’lık skorun dışında ortaya konulan oyunla da gelecek adına umut veren Kara Kartallar derbi zaferinin keyfini dünkü idman öncesi aileleriyle birlikte çıkardı. Siyah-beyazlılarda 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş ile futbolcular, eşleri ve çocukları ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Haberin Devamı

‘EMEK VERMEK GEREK’

ŞENOL Güneş oldukça neşeli bir atmosferde geçen kahvaltıda yaptığı konuşmada aileleriyle beraber en güzel günlerini yaşadıklarının altını çizerken şunları söyledi:

“BU işe tek başladım. Sonra eşim oldu ve çocuklarım. Ailem oldu. Futbol böyle bir şey. Emek vermek gerekiyor. Sevgi, saygı, hoşgörü ve özveri gerekiyor. İyi-kötü günlerimiz oldu. Üç yıldır beraberiz. En güzel günümüzü yaşıyoruz ailelerimizle beraber. İnşallah devamı gelir. Dünkü oyun çok güzeldi. Siz güzel insanlara teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.”