Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Skrtel olmazsa taşlar yerinden oynayacak!

Skrtel olmazsa taşlar yerinden oynayacak!

Hafta başından beri takımla idmanlara çıkmayan Slovak stoper iyileşmezse, takım iskeleti bozulacak.

Skrtel olmazsa taşlar yerinden oynayacak!

Neto’nun sakatlığı nedeniyle kesin olarak forma giyemeyeceği Trabzon maçında M.Topal ya da Josef’ten biri stopere çekilecek. Ön liberodaki boşluğu da ya Alper ya Oğuz Kağan dolduracak.

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle ideal 11’inden çok farklı bir kadro ile Trabzonspor karşısına çıkacak. Sarı-lacivertlilerde Neto, Janssen, Giuliano, Şener ve Mehmet Ekici gibi yıldızlar yarınki mücadelede kesin olarak forma giyemeyecek. Durumu netlik kazanmayanların başında ise dizinde problemi olan Martin Skrtel var.

SLOVAK oyuncu hafta başından bu yana antrenmanlarda takımdan ayrı çalışıyor. Ağrıları bulunan deneyimli savunmacı şayet yarınki mücadelede forma giyemeyecek olursa tüm taşlar yerinden oynayacak. Bu ihtimali göz önünde bulundurup farklı kombinasyonlar deneyen teknik heyet, olumsuz bir haber gelmesi durumunda Neustadter’in yanına ya M.Topal ya da Josef De Souza’yı çekmek durumunda kalacak.

FORVET ARKASI NET DEĞİL

BU olasılığın gerçekleşmesi durumunda ön liberodaki ikili bozulmuş olacak. Ozan Tufan’ın kadro dışı bırakıldığı sarı-lacivertlilerde defansın önüne ya Alper Potuk ya da genç Oğuz Kağan monte edilecek. Şayet Sktrel ‘Oynayabilecek durumdayım’ derse, savunmada Neustadter’in partneri olacak ve Aykut Hoca sadece sakat Giuliano’nun yokluğunda forvet arkasında kime forma şansı tanıyacağına karar verecek.

Haberin Devamı