Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Slaven Bilic'in son bombası! Mario Gomez...

Slaven Bilic'in son bombası! Mario Gomez...

Beşiktaş formasıyla yakaladığı çıkışı Almanya Milli Takımı'yla EURO 2016'da da sürdüren 30 yaşındaki futbolcu Mario Gomez için West Ham United, Fiorentina'yla ilk teması kurdu.

Slaven Bilic'in son bombası! Mario Gomez...

Beşiktaş'taki 2 sezonluk görev süresini tamamlamasının ardından İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın başına geçen Slaven Bilic, son olarak gözünü Beşiktaş'ın kalbine dikti! Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre için Beşiktaş'ın kapısını çalan Hırvat menajer Slaven Bilic'in, Beşiktaş'ın Fiorentina'dan kiraladığı Mario Gomez'e de talip olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'den kiralanan Emmanuel Emenike'yi Fenerbahçe'ye geri yollayan başarılı teknik adam Slaven Bilic'in, İngiliz ekibinin yönetiminden Almanya Milli Takımı'yla büyük bir ivme yakalayan 30 yaşındaki futbolcu Mario Gomez'in alınmasını istediği bildirildi.

Resmi süreç başlayacak

Bu gelişme sonrasında Ada ekibi West Ham United'ın, Mario Gomez'in bonservisini elinde bulunduran İtalya Serie A ekibi Fiorentina'yla ilk teması kurduğu öğrenildi.

Geleceğiyle ilgili olarak kararını EURO2016'dan sonra vermeyi kararlaştıran Mario Gomez'in fiyatını soran İngiliz ekibinin, Fiorentina'dan alacağı fiyatın ardından durumu Slaven Bilic'le değerlendireceği ve resmi sürecin başlayabileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

İki kulüp arasında yapılan özel anlaşma sebebiyle Fiorentina, EURO2016 sonrasında Mario Gomez'i başka bir takıma satarsa, Beşiktaş bu transferden pay alacak.

İlk etapta Alman yıldız Mario Gomez ile yola devam etme kararı alan Beşiktaş'ın, Mario Gomez'den olumsuz bir haber gelmesi halinde bu transfer konusunda ısrarcı olmayacağı ve gelecek yüzde 40'lık payı kasasına koyacağı konuşuluyor.

(Fanatik)