Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Bu yarışı kazanacağız'

'Bu yarışı kazanacağız'

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Mersin İdman Yurdu maçı sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

'Bu yarışı kazanacağız'

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç, Mersin İdmanyurdu maçını kazanmayı hak ettiklerini belirtirken “Memnun olmadığım tek şey var. Daha farklı kazanabilirdik” dedi. Hırvat çalıştırıcı, “Güzel statta, çok iyi atmosferde oynadık. Taraftarlar harika destek verdi. Çok olgun bir oyun ortaya koyduk. Rakibi kalemize yaklaştırmadık. Fişi daha erken çekebilirdik. Skoru 3-1’e, belki de 4-1’e getirebilirdik.

BİR sebepten ve bu sebebin ne olduğunu bilmiyorum, maç kazanmak için şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden her zaman 2 kat daha iyi olmamız gerekiyor. Bunun sebebini de sizin takdirinize bırakıyoruz. Sadece bu maçı ele alalım. Rakibin attığı golde top dışarıdan çevriliyor. Bu, onlardan o golün iptal edilmesi anlamına gelir. Lehimize verilmesi gereken çok açık penaltı var.

‘ÇOK ZOR AMA...’

BU kararlar toplamından lehimize en kötü ihtimalle 3-0’lık sonuç çıkıyor. Belki 3-2 de olabilir ama 5-0 da olabilir. Bu maç 2-2 de bitebilirdi. Berabere kaldıktan sonra da medyada ‘Beşiktaş krizde’ veya ‘Beşiktaş yarış dışında kaldı’ diye haberler çıkmaya başlayabilirdi.

Haberin Devamı

BU koşullar altında yarışta kalmak oldukça zor ama buradan taraftarlarımıza mesaj vermek istiyorum. Biz bu yarışta sonuna kadar kalacağız ve bu yarışı kazanacağız. Bu konuda içleri rahat olsun.”

Rakiplerinin durumu hakkında ise Bilic, "Her şey değişebilir. Daha oynayacağımız çok maç var. Bursaspor iyi oynayan bir takım, gösterdikleri performansı takdir ediyorum. Trabzonspor da iyi takım. Sadece 3 takımın içinde olduğu bir yarış yok. Bir at yarışı var ve 3 değil, 5 takım zirveye oynuyor" ifadelerini kullandı.