Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Kalbim daima burada atacak'

'Kalbim daima burada atacak'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Slaven Bilic basın toplantısı düzenlendi.

'Kalbim daima burada atacak'

TEKNİK direktör Slaven Biliç ve yardımcıları dün Beşiktaş’a resmen veda etti... Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yöneticilerin de katılımıyla düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Hırvat hoca, şunları söyledi:
“KARMAŞIK duygular içindeyim. Ben ve ekibim tabii ki üzgünüz. Buradaki harika deneyimin sonuna geliyoruz. En mutlu dönemimizin sonuna geliyoruz. Eve dönerken mutlu ve gururluyuz. Beşiktaş ailesiyle kurduğumuz harika ilişkilerle dönüyoruz.
BU sezon şampiyonluğa çok yakındık. Ligin 5’te 4’lük diliminde en büyük aday bizdik. Şampiyonluğa ulaşamadıysak bunun sorumlu benim. İlk günden itibaren ekibimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.
‘BİR İŞTEN FAZLASIYDI’
BANA ilk teklifi getirdiklerinde bunun bir işten daha fazlası olduğunu yoğun bir şekilde hissetmiştim. Başkanımıza bu harika kulüpte çalışma fırsatı verdiği için minnettarım. Hırvatistan’da Beşiktaş’ı çok yakından takip eden, Beşiktaş ailesinin büyük parçası olan insanlar var. Kalbimiz daima burada atacak.
BEŞİKTAŞ benim kulübüm. Tekrar dönüş için asla ‘asla’ dememek lazım. Ekip olarak 2 sezonda çıkardığımız işten gurur duyuyoruz. Umarım stadımızın tamamlanmasıyla şampiyonluk gelir. Beşiktaş’ın Vodafone Arena’ya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
BURAYA geldiğimde söylenen bir şey vardı. Türkiye’ye geldiğinde önemli olan seni kaç insanın karşıladığı değildir, önemli olan seni kaç insanın uğurladığıdır. Kahraman olarak ayrılmıyorum. Nihai hedefi tutturamadık ama olumlu atmosfer içinde ayrılıyorum.”
‘Suç hakemlerde değil’
BİLİÇ, şampiyon olamamalarının sebebinin hakemler olmadığını belirtip “Yapılan hakem hatalarının kasıtlı olduğuna inanmıyorum. Hakemlerin dürüst davrandığına inanıyorum. Bir saniyeden kısa zaman diliminde karar vermeleri gerekiyor. Beşiktaş şampiyon olamadıysa suçlanması veya eleştirilmesi gereken kesinlikle hakemler değil” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı