Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Slimani gidiyor, Adebayor geliyor!

Slimani gidiyor, Adebayor geliyor!

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ederken, yönetim geldiği günden beri beklediği performansı alamadığı Slimani’yi kupada oynanan ve 1-0 kaybedilen Ümraniye maçı sonrası gönderme kararı aldı.

Slimani gidiyor, Adebayor geliyor!

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ederken, yönetim geldiği günden beri beklediği performansı alamadığı Slimani’yi kupada oynanan ve 1-0 kaybedilen Ümraniye maçı sonrası gönderme kararı aldı. Tecrübeli golcüden artık ümidi kesen idareciler, Slimani’yi isteyen kulüplerle temasa başladı. Henüz hangi takıma gideceği net olmasa da Cezayirli golcü ile yolların mutlaka ayrılacağı bildirildi.

Takas gündemde

Futbolcunun gitme ihtimali en yüksek olan kulübün ise Medipol Başakşehir olduğu öğrenildi.

Devre arası transfer döneminin başlamasına kısa süre kala iki kulüp, Slimani-Adebayor takasını görüşmüş ancak sonuç çıkmamıştı. Ümraniyespor maçından sonra sarı-lacivertliler, Süper Lig lideri ile tekrar temasa geçerek Adebayor’un son fiziksel durumu hakkında bilgi aldı. Daha önce gerçekleşmeyen takasın transferin son günlerine doğru sonuca bağlanma ihtimali doğdu. Bu takasta her detayı gözönünde bulunduran sarı-lacivertli yönetim, takımında eskisi kadar süre alamadığı için tecrübeli futbolcunun durumundan emin olmak istiyor.

Haberin Devamı

(Milliyet)