Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Slimani ve Benzia'da ayrılık yakın!

Slimani ve Benzia'da ayrılık yakın!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz kadrosuna kattığı İslam Slimani ve Yassine Benzia'ya ülkeleri Cezayir'den son derece sert bir yorum geldi. Haftalardır gol atamayan iki futbolcu için "Dibi gördüler" denildi.

Slimani ve Benzia'da ayrılık yakın!

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Cezayirli futbolcular İslam Slimani ve Yassine Benzia'ya ülkelerinden sert bir eleştiri geldi.

Cezayir'de yayım yapan Fennec Football adlı internet sitesi, iki futbolcunun Türkiye macerasını değerlendirdiği haberinde "Slimani ve Benzia dibe vurdu!" başlığını kullandı.

"Günleri sayılı"

Spor Toto Süper Lig'de 12 haftadır gol atamayan Slimani'nin sarı-lacivertlilerdeki günlerinin sayılı olduğunun belirtildiği haberde 30 yaşındaki santrforu Leicester City'nin de geri almak istemediği vurgulandı.

Site, Slimani için tek çıkış yolunun yeni bir kulüp bularak kariyerine taze bir başlangıç yapması olduğunu ifade etti.

"Tatmin etmiyor"

Benzia hakkında yapılan yorumlardaysa oyuncunun Türkiye'de tatmin edici bir performans sergileyemediği kaydedilirken Fenerbahçe yönetiminin oyuncunun bonservisini almak istediği hatırlatıldı.

Haberde sarı-lacivertli yöneticilerle Lille yetkililerinin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek Benzia'nın durumunu görüşeceği yazıldı.

(Fanatik)

Haberin Devamı