Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Slimani'ye bir şok daha!

Slimani'ye bir şok daha!

Cezayir Milli Takımı'nı yakından takip eden Sofiane Mehenni, Fenerbahçeli Islam Slimani'nin Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alınsa bile yedek kulübesine mahkum olacağını söyledi.

Slimani'ye bir şok daha!

Fenerbahçe ile kötü bir sezon geçiren Islam Slimani, Afrika Uluslar Kupası'nda yer almak istiyor. Cezayir Milli takımı'nda sergileyeceği performansla yaz aylarında kendisini göstermek isteyen futbolcu, transfer döneminde daha iyi bir adım atmak ve önünü görmek istiyor.

Ancak bunun hiç de kolay olmadığı ortaya çıktı. Cezayir Milli Takımı'nı yakından takip eden Sofiane Mehenni, Skorer'e yaptığı değerlendirmede yıldız futbolcunun milli takım forması giymesinin zor göründüğünü belirtti. Liberte gazetesinde çalışan Mehenni, oyuncunun mevcut durumunun bunu engelleyecek faktör olduğunun altını çizdi.

'Fenerbahçe'deki performansından dolayı'

Cezayirli gazeteci şunları söyledi: "Slimani'nin Fenerbahçe'deki performansı iç açıcı değil. Bu durumda milli takıma çağrılsa da ilk 11'de oynayamaz, kulübede oturur. Baghdad Bounedjah takımın birinci santrforu. Bir de Zakaria Naidji var... Teknik direktör Belmadi Mısır'daki turnuva için onu da kadroya alacaktır. Şu an görünen o ki Slimani Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alınsa bile takımın ancak üçüncü santrforu olur".

Haberin Devamı

Liglerinde zirvede iki gol kralı

Cezayir Milli Takımı'nın birinci forveti olduğu söylenen Baghdad Bounedjah, Al Sadd forması giyiyor ve 15 maçta attığı 29 golle Katar liginin gol kralı. Zakaria Naidji ise ülkesinde Paradou takımında forma giyiyor ve 22 maçta 16 golle Cezayir liginin gol kralı.

(Onur Dinçer / Skorer)