Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sneijder'dan veda mesajı

Sneijder'dan veda mesajı

Galatasaray ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, veda mesajı yayınladı.

Sneijder'dan veda mesajı

Sneijder, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da çok güzel zamanlar geçirdim. Bu kulübü, şehri ve taraftarları çok seviyorum. Her şey için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Sneijder'a teşekkür
Galatasaray kulübü, karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıkları Hollandalı futbolcu Wesles Sneijder için teşekkür mesajı yayınladı.
Mesajda şu ifadeler yer aldı;
"Takımımıza 2013 kış transfer döneminde katılan, futbol takımımızın ikinci kaptanlığını yapan Hollandalı Wesley Sneijder ile karşılıklı olarak yollarımız ayrılmıştır.
4.5 sezondur sarı-kırmızı formayı ve kaptanlık pazubandını taşıyan, 175 maçta 46 gol atan, Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz Juventus maçının kahramanı, 2015 şampiyonluk kutlamalarına damga vuran ismi Wesley Sneijder'e bundan sonraki kariyerinde en içten duygularımızla başarılar dileriz.
Galatasaray tarihine geçen 10 numaralardan biri olarak takımımızdan ayrılan Wesley'in geçen 4.5 seneyi en az bizim kadar mutluluk ve keyifle anacağını biliyoruz.
33. yaş gününde Hollanda Milli Takımı'nın tarihine en çok forma giyen oyuncu olarak geçen Sneijder'e hem milli takımıyla hem de gelecekteki profesyonel kariyerinde şans diliyoruz."

Haberin Devamı